KeződoldalÉrdekességek5 olyan dolog,amivel rossz benyomást tehetsz magadról

5 olyan dolog,amivel rossz benyomást tehetsz magadról

-

Nem véletlenül mondják, hogy első benyomást csak egyszer tehet az ember.Sokan már egy ismerkedés megkezdése előtt elkezdik kialakítani a véleményünket másokról átböngészve a közösségi oldalaikat vagy mások véleménye alapján.Ha már ezek alapján kialakul rólunk előzetesen egy nem túl pozitív kép sajnos elég nehéz ezt átfordítani , hogy egy baráti viszonyt kialakítsunk.

Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan dolgot a mire érdemes odafigyelni , hogy mostantól ha új emberekkel találkoztok, csupa pozitív érzéssel álljanak hozzátok.

  1. Közösségi média megjelenések

-sokan úgy vélik, hogy önző, énközpontú személyiségre utal ha valakinek a legtöbb megosztott fotója ugyanolyan

  • Egyesek szerint a túl közelről készített portréktól megbízhatatlannak tűnünk
  • Akiknek feltűnően sok barátja van a közösségi oldalakon azok sok esetben azt a benyomást keltik magukról, hogy csak a népszerűségük növelése a cél és nem szeretnének kialakítani őszinte kapcsolatokat. Kutatások szerint azok az emberek bizonyultak a legvonzóbb és legszimpatikusabb személyiségeknek akiknek 100 és 300 fő közötti ismerős száma van

2. Érzelmek kifejezése

  • Az érzelmeink teljes elrejtése azt mutathatja a körülöttünk lévő emberek számára, hogy az érdeklődésünk feléjük nem valós.Valószínűleg nincs benned együttérzés irányukba.
  • Persze az érzelmek túl heves kimutatásával is érdemes vigyázni, mert mások úgy gondolhatják, hogy túl forró fejű vagy impulzív vagy.

3. Beszélgetés

-A legjobb módja annak, hogy valakit jobban megismerjünk és közelebb kerüljünk egymáshoz az ha megosztunk velük, néhány személyes információt, történetet a gyermekkorunkból vagy hobbit.

-Arra azonban vigyázz, hogy továbbadod ezeket a szerzett ismereteket egy harmadik félnek, könnyen megbízhatatlannak és pletykásnak tűnhetsz mások szemében.

  • Légy érdeklődő és törekedj arra, hogy, hogy ne beszélj túl sokat magadról és egyes szám első személyben. Ez sokak számára taszító lehet. Úgy tűnhet, hogy jobban érdekled saját magad mint ők.

4. Viselkedés

  • A túlzott udvariasság riasztó lehet, a gyanakvó beszélgetőpartner valamilyen hátsó szándékot sejthet az ilyen viselkedés mögött
  • a távolságtartás nem segít abban, hogy megnyerd mások bizalmát. Viselkedj másokkal mintha az illető már kedvelne és így könnyebben eléred a kívánt a hatást.

5. Mosoly

  • Az őszintétlen megjátszott mosoly könnyen felismerhető
  • Ha számodra kényelmesebb egy viszonylag zárkózottabb testtartásban, próbálj meg legalább őszintén , hogy elnyerd a partnered bizalmát.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...