KeződoldalCeleb5 világsztár, aki magyar lánnyal került romantikus kapcsolatba

5 világsztár, aki magyar lánnyal került romantikus kapcsolatba

-

A világhírű celebek kapcsolatai általában a nyilvánosság előtt zajlanak, ám így sem tudunk róluk mindent. Szerencsére vagy pechünkre, ezt mindenki döntse el maga. Az azonban, már több sztár szájából is elhangzott, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon. Ezt pedig az is megerősíti, hogy a külföldi sztárok is bonyolódnak néha szerelmi vagy alkalmi kapcsolatokba a magyar nőkkel.

Cikkünkben számba vesszük azokat a világsztárokat, akiket bizony az ujjuk köré csavartak a magyar lányok.

Harry Styles és Palvin Barbi

A népszerű modellt, Palvin Barbit már nem először hozzák hírbe világsztárokkal. Pletyka tárgya volt, hogy romantikus viszonyba keveredett Lewis Hamiltonnal, Leonardo DiCaprioval, sőt Neymarral is. Harry Styles, énekes, dalszövegíró és színész 2013-ban járt a modellel. Barbiért pedig, nemcsak a kifutón vannak oda. Akármerre jár, a pasik megfordulnak utána, ami nem is csoda, hiszen egy gyönyörű, fiatal nőről van szó.

Graziano Pellè és Varga Viktória


A focista és magyar barátnője az egyik közösségi oldalon ismerkedtek meg. Esetükben nem egy egyszerű kalandról vagy fellángolásról van szó, hiszen a pár össze is költözött és rendkívül boldogoknak látszottak együtt, sőt, még most is azok. Az olasz labdarúgó és Viki több évfordulót is ünnepeltek már. 2016 óta Kínában élnek, mivel Pellé akkor igazolt Santung Luneng csapatához. A modell természetesen munkájából kifolyólag sokat utazik, így nagyon keveset találkoznak, de ez nem gátolja meg őket abban, hogy boldogok legyenek.

Russell Brand és Barabás Nikolett

2012-ben bombaként robbant a hír, miszerint Russel Brand, Katy Perry ex-férje és Barabás Nikolett, magyar modell összejöttek. “Jógastúdióban találkoztam Russellel, egy reggel kilenckor kezdődő órán, ahová leginkább csak nők járnak. Nem éppen egy tipikus ismerkedő-hely. A szünetben az előtérben ettünk, amikor véletlenül rám esett Russel tányérja. Elnézést kért, beszélgettünk, végül pedig számot cseréltünk. Nem szándékosan, de rossz számot adtam meg, ezért az első randiért rendesen meg kellett dolgoznia! Aztán minden ment a maga útján” – mesélte Niki. A lány azonban, nem tudott megbirkózni azzal, hogy folyamatosan reflektorfényben él, egy perc nyugta sincs, így szakítottak egymással.

Chris Hemsworth és Pataky Elsa

Elsa ugyan Madridban látta meg a napvilágot, de édesanyja részéről magyar felmenőkkel rendelkezik. Nem beszél magyarul, mert anyukája félig magyar, félig erdélyi származású. A modell és színésznő románul viszont, folyékonyan beszél. Őt és Chris Hemsworth-t a munka hozta össze, ugyanis Elsa is sok filmben szerepelt már. Kapcsolatuk nem indult a legkönnyebben, de közös erőbedobással nemcsak működőképes lett, hanem azóta már házasságot is kötöttek. Immáron tíz éve házasok és gyermekük van. Első gyermekük, India Rose 2012 májusában, ikreik pedig, Tristan és Sasha 2014 májusában születtek meg.

Adrian Paul és Alexandra Tonelli

Adrian Pault a Hegylakó című sorozatból ismerjük a legtöbben. A színész felesége, Alexandra félig fülöp-szigeteki, félig magyar. Édesapja származik apró hazánkból, édesanyja pedig a Fülöp-szigetekről. A házaspárnak lakása is van Budapesten, ugyanis imádják a magyar fővárost, sőt, általában az ünnepeket is hazánkban töltik Alexandra családjánál. Két gyermekük született, Angelisa Valentina Rose 2010. január 8-án, Royce 2012. július 16-án látta meg a napvilágot. Adrian angolul, Alexandra viszont magyarul beszél gyermekeikkel, mivel fontos számukra, hogy mindkét nyelvet megtanulják. Ha Magyarországon tartózkodnak, akkor a kicsik rendszeresen vannak a nagyszülőknél, hogy elsajátíthassák a magyar nyelvet.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...