KeződoldalÉrdekességek2021-re várható mozisikerek

2021-re várható mozisikerek

-

Bar a 2020-as év , eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket , a jövő ígéretesnek tűnik a jobbnál jobb mozifilm premierek tekintetében. A kialakult helyzet miatt sajnos rengeteg várva várt film bemutatóját elhalasztották így a 2021 még nagyobb izgalmakat ígér a mozik szerelmeseinek. Nem csak új siker filmekkel , hanem már ismert remekművek folytatásaival is találkozhatunk majd a mozivásznanakon.

Hogy egy kicsit fokozzuk a várakozást , összegyűjtöttük nektek a jövő év várható legnagyobb filmográfiai robbanásait.

  1. King’s Man: A kezdetek

A Kins’ Man sorozat előzmény történetét várhatóan 2021 őszén mutatják be. A képregény sorozat következő adaptációja az 1900 években játszódik és a cselekmény szerint a kémügynökség megalakulást fogja bemutatni , melynek neve Conrad.

2. Top Gun 2 (Top Gun: Maverick)

35 évvel az ikonikus Top Gun mozifilm bemutatása után – ahol a fiatal Tom Cruise a ‘Take My Breath Away’ című nótára motorozott el a naplementébe – végre megérkezett a film várva várt folytatása. A film cselekmény szerint a főhősünk Pete „Maverick” még mindig rendkívül nagy ász ha repülésről van , de megpróbálja elkerülni az előléptetését, hogy továbbra szabadon tudjon repülni és élvezhesse élete küldetését. Egy ponton azonban ráosztanak egy diplomásokból álló csoportot, akiket állítólag egy különleges küldetésre kell kiképeznie, és ez az egész élmény felébreszti benne a múlt szellemeit.

Vajon Pete és fiatal csapata képes lesz megbirkózni ezzel a rájuk szabott veszélyes küldetéssel? Az első részt négy Oscar-díjjal jutalmazták – reméljük, hogy a második rész is megismétli ugyanazt a sikert.

3. James Bond – Nincs idő meghalni (No Time to Die)

Daniel Craig által megformált James Bond sorozat folytatása még nagyobb szenzációnak ígérkezik mint az eddigiek. A cselekmény szerint Bond elhagyja a köteléket, és megpróbál békés és nyugodt életet élni Jamaicában. A paradicsom közepén azonban belebotlik egy egy régi CIA-s barátba, aki a segítségéért könyörög. James kelletlenül beleegyezik, és ismét belevág egy újabb izgalmas kalandba – amiről kiderül, hogy nem is olyan egyszerű feladat mint, aminek tűnt.

4. Mátrix 4

2019-ben robbant be a hír, akár egy bomba melyet a Warner Bros Studio’s dobott ránk , hogy érkezik a Mátrix 4. része, ráadásul az eredeti szereplő gárdával és rendezők egyikével.Az első mozi 2019-ben ünnepelte a 20. jubileumát, így még nagyobb meglepetés volt a hír. A film cselekményéről keveset tudni , egy a főhős által adott interjúből annyi derült ki , hogy a történet gerince Neo és Trinity romantikus kapcsolatára épülhet. Kíváncsian várjuk mit hoznak ki a történetből. A bemutatót 2021 december 22-ére tervezik.

5. Sherlock Holmes 3

A Warner Bros. mindig is akart egy újabb folytatást az első két Sherlock Holmes mozi után, a harmadik rész forgatását 2016-ban tervezték megkezdeni, de a Sherlock szerepében Robert Downey Jr. a Marvel Universe filmjeinek kötelezettségei miatt nem tudott részt venni a forgatásokon. Az akadály azonban a Végjáték bemutatása után elhárult és plusz öröm , hogy Sherlock oldalán Wattson szerepében , Jude Law is újra látható lesz majd a filmben. A film történetéről sajnos még semmit nem tudni , illetve a forgatásokat sem kezdték be, a bemutatót mégis 2021. december 22-re tervezik.

6. Killers of the Flower Moon

David Grann a Megfojtott virágok – Az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete és az FBI születése című könyve alapján készült film adaptációja várhatóan 2021-ben jelenik majd, nem kisebb nevekkel mint a rendezői oldalról Martin Scorsese-vel, és Robert De Niro és Leonardo DiCaprio főszereplésével. A film cselekménye szerint Oklahomában játszódik az 1920-as évek elején. Valaki a helyi lakosok életére tör , miután egyikük jelentős olaj-lelőhelyre bukkan. Minden felkelti az FBI figyelmét és vizsgálatot indítanak az ügy felgöngyölítése érdekében. Vajon felkészültek arra, amit találni fognak ? A moziból megtudhatjuk.

7. Dűne

Minden sci-fi rajongó lelkesen várja Frank Herbert azonos nevű regényének adaptációját. A történet a távoli jövőben játszódik,a Nagy Házak uralkodó bolygók, harcolnak az erőforrásokért. A nézők megismerhetik Paul Atreides életét és az Arrakis bolygó, más néven Dűne háborúját. Várhatóan egy epikus filmet fogunk látni, hatalmas homokférgekkel, csillagháborúkkal, szerelemmel, árulással és erős barátságokkal, amelyek csodákra képesek. Az eredetileg 2020-ra tervezett filmbemutatót sajnos, nem régen egészen egy évvel későbbre halasztották , így a Dűne című filmet várhatóan csak 2022. tavaszán láthatjuk majd.

8. Godzilla vs. Kong

Jövő év májusában újabb erős és rémisztő küzdelem vár ránk. Persze megint az emberek lesznek hibásak a 2 híres szörny egymásra ugrasztásában: egy Monarch névre keresztelt nagy szervezet, amely szörnyek után kutat a Földön, és expedíciót indítanak ismeretlen vidékekre, hogy megértse, honnan származhatnak a titánok. A film főszerepében Alexander Skarsgård és Milly Bobby Brown lesz látható. A premier pedig 2021. tavaszán várható.

9. Mission: Impossible 7

A Tom Cruise főszereplésével készült kaland thriller 1996-ban hódította meg először a közönség szívét, és ettől a pillanattól kezdve az egész világ figyeli Ethan Hunt életét és kalandjait. Az új filmek cselekménye a Mission: Impossible – Fallout eseményei után játszódik. A történet többi része egyelőre ismeretlen.

10. Minyonok: Gru színre lép

A sötétkék overallos kis sárga huligánok, akik ismeretlen indonéz, francia, olasz és spanyol nyelvek keverékén beszélnek, mind a felnőttek, mind a gyerekek arcára csaltak már mosolyt az évek alatt.Éppen ezért várja mindenki kitörő lelkesedéssel vígjáték legújabb részének megjelenését. Az új részben a nézők a szuper gazember, Gru életét fogják követni, aki a Vicious 6 nevű szervezet részévé akar válni, miközben hűséges társai és csatlósok segítenek neki céljai elérésében.

11. Halálos iramban 9

Vin Diesel és Michelle Rodriguez film duója újra készen áll , hogy ismét örömet szerezzen a sebesség és az akciófilmek rajongóinak. A cselekmény Dominic Torettó életét követi, aki megpróbál békés és nyugodt életet élni, de múltja utoléri a cyberterrorista Cipher alakjában, aki bosszút akar állni elszenvedett kudarcaiért. Annak érdekében, hogy még jobban bonyolítsák a főszereplő dolgát, Dominic öccse, Jakob is összeáll Cipherrel. Vajon ebből a kalamajkából , hogy jönnek ki a főszereplők ? A választ 2021. április 1-jén megkapjuk.

12. Öngyilkos osztag 2

Az azonos nevű film folytatása , bár a rendező James Gunn inspirációját a 80-as évek öngyilkos osztagának képregény történetei alapján szerezte, így úgy döntött végül nem a 2016-os történet cselekményét folytatja majd az úk mozi. Hogy megtudjuk mire is számíthatunk a következő filmben 2021 nyaráig kell várnunk.

13. Legendás állatok és megfigyelésük 3

A Harry Potter-franchise spin-offja olyan ütősre sikerült, hogy 814 millió dolláros bevételt hozott a konyhára, míg a kezdeti költségvetése 180 millió dollár volt. A harmadik részben a varázslatos zoológus, Newt Scamander új kalandjait tekintjük meg, akit Eddie Redmayne Oscar-díjas színész játszik. A Warner Bros. Studios összesen 5 epizódot tervez elkészíteni a Fantasztikus állatokról. Ha minket kérdeztek , ez nagyszerű, mert minél több, annál jobb.

14. West Side Story

Steven Spielberg ez a ragyogó, zenés, színes musicalje az 1957-es azonos nevű Broadway-musical adaptációja, amely a Shakespeare Rómeó és Júlia című művére épül.A történet New York utcáin játszódik, az ötvenes években. Tony és Maria tinédzserek kapcsolatáról, versengő utcai bandák kereszttüzében. Bízunk benne, hogy ennek a történetnek a vége nem lesz olyan tragikus mint Shakespeare változata.

15. Fekete özvegy

A Bosszúállókból megismert Natalia Romanova (Natasha Romanoff) előzményfilme , és a Marvel moziuniverzum 24. filmje április 29-re várható. Az MCU rajongókat úgy tűnik a végletekig csigázzák a film készítői , hiszen a premiert már több alkalommal is elhalasztották a koronavírus világjárvány terjedése miatt. Bízunk benne, hogy jövő év tavaszán végre láthatjuk Nat történetét a képernyőkön.

16. Hamupipőke

A Hamupipőke egy amerikai zenés romantikus vígjáték Kay Cannon rendezésében, mely az azonos című mesén alapul. Egy szegény, ám ambiciózus árva élete álma teljesül, és megismerkedjen egy herceggel.A film különlegessége , hogy a főszerepben az eddig csak zenei pályán tevékenykedő Camilla Cabello lesz látható.

17. Morbius

A Marvel egy újabb várható mozisikerében , a Jared Leto által alakított Michael Morbius történetét láthatjuk, ahogy a súlyos betegséggel küzdő, halásos beteg elismert biokémikus megkérdőjelezhető megoldást talál a betegségének legyőzésére és végül felemelkedik Morbius az élő vámpír, vérszívó antihős. A film 2021. március 18-án kerül a mozikba.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...