KeződoldalÉrdekességek6 kép, ami segít abban, hogy jobban megérts magad és, amit akarsz...

6 kép, ami segít abban, hogy jobban megérts magad és, amit akarsz az élettől

-

Ha mindig is szeretted volna jobban megismerni magad de fogalmad nem olt arról, hogyan is fogj bele, akkor valószínűleg ez a cikk segíteni fog. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit relaxálni, a fontos kérdéseket feltenni magadnak, és analizálni néhány képet. Vannak olyan illusztrációk, melyekre ha vetsz egy pillantást, de nem gondolkozol azon, mit is látsz, sok mindent megtudhatsz magadról. Ma ilyen képeket hoztunk el nektek.

1,Válassz egy nőt a három közül, aki szerinted más gyermekét tartja a karjaiban. – Ez segít megérteni, te magad, hogy kommunikálsz az emberekkel.

Egyes számú nő – Ez azt jelenti, hogy nem büszkélkedhetsz túl sok baráttal, ám azok a szerencsések, akiket annak mondhatsz, sokat segítesz abban, hogy boldogok legyenek. Fontos számodra, hogy tiszteletben tartsák a személyes tered. Egy nehéz döntés előtt állva, inkább begubózol a négy fal közé és végiggondolod, hogy mit is kellene tenned. Soha semmilyen körülmények közt nem fordítanál hátat a családodnak, barátaidnak, viszont meg kell találnod az aranyközéputat, mert túl sok áldozatot hozol.

Kettes számú nő – Nagyon jó hallgatóság vagy, bárki bármikor kiöntheti neked a szívét anélkül, hogy félnie kellene attól valakinek visszamondod. Ügyesen bánsz az emberekkel, könnyedén alakítasz ki kapcsolatokat ennek fényében sok barátod van. Legnagyobb hibáid egyike, hogy te magad túl hamar beszélsz az érzéseidről másnak, ezért könnyen visszaélhetnek vele.

Hármas számú nő – Jó hírünk van, mert az emberek nagyon szeretnek veled beszélgetésbe elegyedni. Számodra a barátság ugyanolyan fontos, mint a család és úgy is kezeled őket. Olyan nyitott személyiséged van, akivel még az ellenségeidnek is könnyű kompromisszumot kötni. Viszont negatív jellemvonásaid közé tartozik, hogy túlságosan is impulzív vagy és hajlamos vagy azonnal megszakítani valakivel a kapcsolatot, ha egy kis gikszert érzel a másikkal kapcsolatban.

2, Te mit láttál meg először ezen a képen?

Vörös ajkú nő – Ez annak a jele, hogy egy nagyon erős, határozott személyiséget birtokolsz. Életed során rengeteg rossz és kellemetlen dologgal találkoztál már, de mindig túl léptél rajta és inkább tanultál belőle. A siker a prioritási listád első helyei között szerepel, s ezt leginkább társadalmi és kreatív területeken szereted elérni. Olyan munka való neked, ahol ezeket kiélheted és mindeközben kommunikálhtasz az emberekkel.

Csirke – Empatikus vagy és könnyen bele tudod képzelni magad más helyébe. Optimista és türelmes vagy, amivel mindenkit magaddal rántasz, ezért is szeretnek a társaságodban lenni. A matematika, mint tudományág nagyon sokat jelent a számodra, ezért is teljesedhetsz ki egy olyan szakirányban, mint az informatika, építészet, pénzügy…stb.

3, Mit pillantottál meg elsőre ezen a rajzon?

Hal – Olyan személyiséged van, aki hagyja, hogy sodorja az ár. Bármilyen helyzetet is gördítsen eléd az élet mindig megtalálod a legkönnyebb és legjobb megoldást arra, hogy átugord az akadályt. A barátaid bölcs embernek tartanak téged, mert látják, hogy tanulsz a hibáidból, ezért saját gondjaikkal is téged találnak meg, mert tudják, hogy jó tanácsokat fogsz adni. Ahhoz azonban, hogy álmaidat elérd aktívabbnak kell lenned.

Lány – Kimondhatatlanul romantikus egyén vagy, és imádod ha a családod és a barátaid közelében lehetsz. Olykor ugyan naiv vagy, ám a fontos döntések előtt mindig alaposan mérlegeled a dolgokat és többször átrágod magad rajtuk.

Csillagos ég – Igazi álmodozó vagy és abba a kategóriába tartozol, aki ezzel a temperamentummal, gondolkodással akár egy forradalmat is elindíthat. Többen is állítják, hogy örült ötleteid szoktak támadni, de ez ne gátoljon meg semmiben sem.

4, Mit vettél először észre ezen a képen?

Elefánt – Ebben az esetben te a tervezés híve vagy, vagyis fontos számodra, hogy minden úgy történjen ahogy előre kitervelted. Sok esetben igazad van, és jól is látod a dolgokat, holott a legtöbben már az elején bukásra ítélik a terveid.

Egér – A legapróbb dolgokat is képes vagy kiszúrni és ennek hála te olyat is meglátsz, ami felett más lazán elsiklana. Az ilyen jó képességű emberek kifejezetten sikerek például a pszichológia és pszichiátria területén.

5, Válassz egyet a képen látható dolgok közül és megtudod, hogyan lépj túl a nehézségeken

Kulcslyuk – Optimista személy vagy, aki bármilyen problémára, képes megoldást találni. Erős jellemet és karaktert birtokolsz, és még ha nem is látod magad előtt az ajtót, a kulcslyukat igen.

Ember – Kellemes személyiségű, érzékeny lélek vagy, aki hajlamos egy kicsit eltúlozni a problémákat, viszont valahogy mindig találsz megoldást azok orvoslására.

6, Válaszd ki azt a mandalát, ami a legjobban tetszik és megtudod neked mi a legfontosabb az életben

Egyes számú mandala – Te leginkább a karrierre és a sikerre összpontosítasz. Nagyon fontos számodra a társadalmi státusz illetve az, hogy a céljaidat el tudd érni. Annak érdekében, hogy álmaidat megvalósítsd minden követ megmozgatsz.

Kettes számú mandala – A prioritási listád tetején szerepel a szerelem, a társas kapcsolatok és a család. Sokan tisztelnek téged és a hasonló gondolkodású embereket, mert képesek vagytok kompromisszumokat kötni.

Hármas számú mandala – Neked a legfontosabbak között van az, hogy saját magadra összpontosíts. Viszont nemcsak a külsőségekre, hanem a belső fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetsz. Próbálsz egyensúlyt találni aközött, amit a szíved és amit az agyad súg.

Ti mennyire értetek egyet azzal,amit olvastatok?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...