KeződoldalEmberek6 ok, amiért a Bika csillejegyűek a legjobb társak az életben

6 ok, amiért a Bika csillejegyűek a legjobb társak az életben

-

Aki valaha is találkozott bika csillagjegyű emberrel, akkor tudja hogy egy szerető, hűséges és szorgalmas ember. Rengeteg jó tulajdonsága van, amelyek kiváló partnerré teszik őt. Szenvedélyes, valódi és őszinte kapcsolatot akar. Tökéletes szerető. Az asztrológusok szerint az egyik legjobb tulajdonságokkal rendelkező csillagjegy.

De miért is?

1. Szabadság

Nem fogsz találni lojálisabb és elkötelezettebb embert. Ha a Bika igazán akar valakit, akiben megbízhat, mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a kapcsolat sikeres maradjon. A Te oldaladon fog állni még akkor is ha ez a boldogságotok rovására megy. A Bika nem egy léhűtő fajta. Ha téged szeret, akkor csak Te létezel a számára.

2. Rejtélyes

Van egy titkos aurája. A kezdetben nem szereti megosztani a magánéletét, melytől rejtélyesebb és érdekesebb lesz. Mindig udvarias és bármilyen helyzetben magára talál. Minden témához van véleménye. Nem kell szégyellni a szülők, rokonok előtt.

Jó munkaerő

Néha munkamániásnak tűnhet, de ez csak azért van, hogy a családjának jó életet biztosítson. Függetlenül attól, hogy mit csinál éppen… a teljes szívét beleteszi a dologba mert tudja, hogy ettől majd jobb lesz mindkettőtöknek. Mindig próbálja a legtöbbet és a legjobbat kiadni magából. Alkalmazottként és vezetőként is egyaránt lehet rá számítani. Tökéletes munkaerő.

Pörgés

A bikának folyamatos adrenalinra van szüksége a továbblépéshez. Nem tud egy helyben állni és nézni. Kell, hogy érezze a fejlődést. Meg kell határoznia a kitűzött céljait, különben csalódottnak érzi magát az életében. A kapcsolataira ugyanez igaz. Soha nem fogja senkitől sem azt kérni, hogy adja fel az álmait. Sőt! Támogatni fog benne.

Romantikus

Az elején azt a benyomást keltheti, hogy csak a hálószobai dolgok érdeklik. Ez valójában téves megállapítás. Legbelül romantikus alkatok. Szeretnek ajándékozni és várják a cserébe kapott mosolyt vagy meghatódottságot. Ha tehetnék minden pénzüket arra költenék, hogy boldognak lássák a szeretteiket.

Szereti a bensőséges beszélgetéseket

Nem szereti ha “sumákság” van a szőnyeg alatt. Szeret mindent részletesen elmagyarázni. Világossá, hogy a beszélgetés az kell. Nincs szüksége álkompromisszumokra. A kapcsolatokban az őszinteségre és az ügyek tisztázására összpontosít. Ne legyen később félreértés. Hajlandó felfedni a legsötétebb titkait, hogy a partnere biztos legyen abban, hogy a kapcsolat komoly és őszinte.

Ti mit gondoltok erről? Ismertek bika csillagjegyű embert? Tényleg ilyenek? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el