KeződoldalÉrdekességek6 ok, amiért a férfiak a gömbölyűbb nőket szeretik

6 ok, amiért a férfiak a gömbölyűbb nőket szeretik

-

Sokan azt gondolják, hogy azok a szép emberek, akiket a tévében látunk. A filmekben és a magazinok oldalain. Sok férfi mondja azt magában, hogy “Bárcsak találnék magam mellé egy olyan szép nőt, mint Monica Bellucci”. A szépségen múlik minden? Mit jelent egyébként is szépnek lenni? Miért van az, hogy a tévében szereplő csodaszép modellek többször váltak már el, mint ahány csillag van az égen. Nem a modellalkat tesz széppé egy embert. Nagyon fontos a belső tulajdonság is, hiszen a szépség megfakul az évek során, de a szív legbelül ugyanaz marad.

Egy felmérés szerint a férfiaknak semmi problémájuk nincs azzal, ha a párjukon van pár kiló “felesleg”. Sőt! Kifejezetten szeretik. Hogy miért?

Az evés fontos!
Hova megyünk el randizni? Vélhetőleg egy étterembe. Ez az egyik legjobb dolog, amit egy randin tehetünk, ha közösen eszünk. A házasság után is ez lesz az egyik legörömtelibb tevékenység. Fontos, hogy megválogassuk, hogy mit eszünk, de egy jóízűt enni közösen sokkal jobb mulatság, mint azt nézni, hogy a párod ül egy saláta felett és számolja magában a benne lévő kalóriát és szénhidrátot.

Ölelkezés
A pasik szeretik cirógatni, ölelgetni és simogatni a párjukat. Rengeteg férfit megkérdeztek, hogy mit szeret a párjukban leginkább. Azok a pasik, akiknek teltebb barátnőjük van, nagyobb arányban említették azt, hogy “jó érzés megölelni, hozzábújni”.

A természetüknél fogva pozitívabbak.
Vidámabb és kedvesebb, mégis összetett személyiségüknek köszönhetően a férfiak lassabban unnak bele, mint egy üresfejű cicababába. Beszédes természetük segít abban, hogy a kapcsolat ne váljék unalmassá az idő elteltével. Ez teszi őket különlegessé.

A pasik szeretik az alakjukat!
Ez a vonzalom végigkísérte az emberiséget. Gondoljatok csak bele, hogy az őskorban a gömbölyűbb nők voltak az etalon. A termékenység szimbóluma. Combok, csípő, dúsabb keblek. Ez a férfiak számára vonzó és érdekes.

Magabiztosabbak
A férfiak is szeretik a magabiztos nőket, nem csak fordítva. Egy tanulmány szerint a gömbölyűbb hölgyek jobban képesek kezelni a kellemetlen szituációkat. Ezek a helyzetek elősegíthetik őket abban, hogy bizalmat szerezzenek azoktól, akik közelebb állnak hozzájuk és szeressék őket olyannak, amilyenek.

Gondoskodnak!
A gömbölyűbb nők nagyon gondoskodóak, ezáltal a férfiak szeretetteljesebbnek tartják őket másokkal szemben. Egy felmérés szerint ezek a nők szeretnek több időt tölteni a partnerükkel. Jól érzik magukat a közös programok során. Ilyenek lehetnek a főzés, társasjáték, nevetés és a hosszabb, tartalmasabb beszélgetések.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezt is olvasd el