7 dolog, amire minden anyának fel kell készülni a gyermek első évei alatt!

A várandós nők 9 hónapon át hordják szívük alatt csemetéjüket, de néha még a baba érkezése előtt tanulmányozzák, hogyan kell majd vele bánni. Mikor kell etetni, tisztába tenni, mit jelentenek a sírások, hogy tudom megkülönböztetni a sírást, mely a fájdalom miatt van. Kész lexikonokat olvasnak a gyereknevelés rejtelmeiről, mindezt azért, mert jó anyák szeretnének lenni, minden eshetőségre fel szeretnének készülni. De ez a tudás fölösleges lesz, mert ahogy a gyermek megszületik, teljesen máshogy csinálnak az anyák mindent. Úgy döntöttünk, hogy megmondjuk, hogy a fiatal anyáknak mivel kell szembe nézniük a baba életének első évében.

Először mindent rosszul csinálsz, ügyetlenkedsz, majd szép lassan belejössz, kiismered a babádat, és megy minden, mint a karikacsapás.

A szülés után a test különböző részein, ráncok, striák és narancsbőr jelentkezik.

A baba nagy figyelmet igényel, és minden pillanatban melletted akar lenni, mert úgy érzi összetartoztok.

Ha a babádnak valamije fáj, mindent meg akarsz tenni annak érdekében, hogy enyhítsd neki. De van, hogy nem tudsz rajta segíteni, csak várod, mikor múlik el szegénynek.

Minél hamarabb megtanulod nyugodtan elfogadni a tanácsokat, melyekkel az emberek ellátnak, annál könnyebb lesz számodra, hogy túléld az első évet.

Egyedül képtelenség a gyermeket nevelni, mert vannak olyan dolgok melyekhez segítség kell. Sose habozz a családodat segítségül hívni.

A legrosszabb, amire fel kell készülni, hogy a gyerekek nagyon hamar felnőnek.

Add Comment