KeződoldalÉrdekességek7 jele annak, hogy szellem van a házatokban

7 jele annak, hogy szellem van a házatokban

-

Nagyon sok ember hisz a szellemekben. Számtalan olyan dolog van a világban, amit nem lehet megmagyarázni. Most nem a “Nagylábról” vagy a világmindenségről van szó, hanem egy olyan dologról, ami sokkal közelebb áll az emberekhez, mint az űr rejtélyei. Ezek a szellemek vagy kísértetek. A tudomány szerint a kísértetek a halott személyek, állatok megnyilvánulása. Egy testetlen szellem, vagy lélek, ami a Földön maradt a halála után. Ahány kultúra, annyi hagyomány, elgondolás van a szellemekkel kapcsolatban. Komplett tudományág épül rá, szóval azt kijelenthetjük, hogy még a legokosabb tudósok sem feltétlenül vélik úgy, hogy ezek az entitások csak a horrorfilmek állandó szereplői lennének. Kell, hogy legyen valami valóságalapja a dolognak.

Nagyon sok ember van, aki száz százalékig meg van győződve róla, hogy lát / látott kísérteteket. Sőt! Vannak, akik úgy gondolják, hogy együtt is élnek velük. A lények jelenléte megosztja a hívőket. Egy részük kifejezetten tart tőlük, míg mások szüntelenül kutatják, hogy léphetnének velük kapcsolatban.

Tegyük fel, hogy a létezésük nem valamiféle mendemonda és tényleg körülöttünk vannak minden percben. Hogy bizonyosodhatnánk meg róla? Honnan tudhatnánk, hogy a házunkban együtt élünk egy (vagy több) további “családtaggal”.

Egyes emberek szerint egyáltalán nem kell megijedni tőlük. Vannak és kész! A lényeg, hogy ne úgy képzeljük el őket, mint a “Démonok között” című filmben. Nem rossz szándékkal közelítenek felénk és nem az a létezésük értelme, hogy kísértsenek minket. A házunkba visszatérő lelkek lehetnek egykori rokonaink is, akik így próbálnak kapcsolatot létesíteni velünk.

Ezekre a dolgokra kell figyelned, ha meg akarsz bizonyosodni róla, hogy nálatok is vannak otthon szellemek.

Különös illatok
Előfordult már mindenkivel olyan eset, hogy hirtelen egy teljesen abszurd illat csapja meg az orrát. Egy régi emlék illata. Egy süteményé, egy virágé vagy bármi olyan, ami abban a pillanatban összeegyeztethetetlen a környezetünkkel. Ez egy bevett szokása a szellemeknek. Ők jeleznek felénk. Egy régi emléket próbálnak felidéztetni velünk. Gondoljunk csak bele, hogy az illatok nagy része nem rossz egyáltalán.

Mozgó tárgyak
Egy ferde képkeret, melyet nem rég állítottál vízszintesbe. Vannak dolgok, melyek helyzete változik. Nincs igazán jelentősége, de vélhetőleg túlvilági lények mozgatják őket. Sok esetben nincs célja a tettüknek. Vannak esetek, amikor csak “tesztelgetik” az erejüket.

Hangok
Van, hogy sétálunk valahol és mintha szólítana minket valaki. Volt egy ember, aki minden éjjel lefekvés után olyan hangot hallott, mintha valaki teázgatna a nappalijában. Minden egyes éjszaka, ugyanakkor hallani lehetett a csésze és a kanál csilingelését. Ez csak egyetlen történet, de biztos vagyok benne, hogy mindnyájan futottunk már hasonlóba bele.

Hideg van
Ezt már több filmben is felhasználták. Nem véletlenül. A kísértetek jelenléténél egy speciális negatív energia figyelhető meg. Ez az energia képes lehűteni azt a pontot, ahol megjelenik. Sokan szellemvadász is a hőmérséklet alapján próbálja megkeresni a ház plusz lakóit. Ebből mi annyit érezhetünk, hogy egy adott ponton a házban, indokolatlanul hűvösebb van.

Háziállatok
Biztos, hogy mindenki tapasztalt már olyat, hogy a macskája elkezdett bámulni egy olyan pontot a szobában, ahol semmi nincs. Csak ül és figyeli. A kutyák, macskák sokkal többet érzékelnek a külvilágból, mint mi. Képesek érzékelni idegen entitások jelenlétét. Amíg nem “fúj” rájuk, addig semmi baj.

Érintés
Ha nagyon akarnak, akkor képesek megérinteni minket. Lehet, annyi energiájuk, hogy fizikai kapcsolatba lépjenek velünk. Állítólag azért nem teszik (gyakran) mert tisztában vannak vele, hogy egyes embereket ezzel az őrületbe kergetnének.

Nem vagy egyedül
Olyan érzésed van, mintha valaki figyelne. Az embernek az agyában vannak receptorok, melyek képesek érzékelni, ha valaki bámulja őket. Ezt már számtalanszor bebizonyították a tudósok. Csak furcsa, amikor ez az érzés egy üres szobában tör ránk. Nem véletlenül.

Alapvetően nem akarnak a szellemek rosszat senkinek. Az emberek nem feltétlenül viselnék jól, ha láthatalan lények flangálnának a házukban, még akkor sem, ha az egy elhunyt szerettük. Nem mindenki van erre felkészülve. Vannak befogadóbb emberek, akik kicsit spirituálisabb beállítottságúak. Ők biztosan nem kételkednek. 🙂

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el