KeződoldalVilág7 lány, aki bebizonyítja, a telt nők közt is a magyarok a...

7 lány, aki bebizonyítja, a telt nők közt is a magyarok a legszebbek!

-

Az ország férfijai egyhangúan skandálják, “A magyar nők a legszebbek a világon'”. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nincs igazuk. Szebbnél szebb arcú, jobbnál jobb alakú hölgyeket láthatunk mindenhol. A magyar nők erénye továbbá, hogy tüzesebbek, háziasabbak, dolgosabbak és felmérések szerint szenvedélyesebb szeretők is, mint nyugat-európai társaik.
A média és az internet által azonban óriási nyomás nehezedik azon lányokra, akik nem a mai elvárások 90-60-90-es mintatestét birtokolják.
Mindenhonnan azt kívánják sugallni nekik, minden reklámban azt szajkózzák, hogy bűnösek és lusták, hogy nem lehetnek úgy szépek, ahogy vannak.
De vannak köztük igazi amazonok, élharcosok, akik megmutatják, igenis vannak legalább annyira jó, ha nem jobb nők, mint modellalkatú társaik.
A Telt lányok oldala nevezetű, magyar Facebook közösségben bukkantunk az alábbi 7 gyönyörű lány képére, melyeken nyilvánosan, büszkén vállalják testüket.
A fotók láttán te is gyorsan rájössz majd, miért is állítottuk: Telten is a magyar nők a legszebbek!

Sugárzó szépség

Szőke bombázó

Angyalarcú lány

Igazi vadmacska

Az a mosoly, mindent visz

Gyönyörű tekintet

Kihívó pillantások

Szerintetek melyikőjük a legszebb? 😉

 

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...