KeződoldalEmberek7 ok, amiért a német férfiak a tökéletes partnerek

7 ok, amiért a német férfiak a tökéletes partnerek

-

Az ideális férfi meghatározása természetesen országonként eltérő, ám vannak olyan tulajdonságok, amelyeket a nők többsége nagyon is kívánatosnak talál. A széles váll, kellő magasság és a stílusérzék sem elhanyagolható dolog, ezeknél azonban sokkal fontosabb az, hogy az a férfi, akit párjuknak választanak megbízható és őszinte legyen. Nos, itt jönnek a képbe a német férfiak. Most hét meggyőző okot mutatunk arra, hogy miért is ők a tökéletes választás.

Szuper magas és stílusos

A nők kedvelik a magas férfiakat. Valójában, amikor komoly kapcsolatot keres, a legtöbb nő olyan férfira vadászik, aki magasabb nála. Ennek tetejében a német srácok ízlésesen öltöznek és figyelnek a megjelenésükre, ami pedig csak hab a tortán.

Őszinték és hűségesek

A német férfiak hűségesek és szigorúan ellenzik a hűtlenséget. A legtöbb nő, aki kapcsolatban él német srácokkal, ezt vallja. Ezek az emberek őszinték és nem rejtik el valós gondolataikat és érzéseiket.

Rendkívül okosak, mégis alázatosak

Finom vonal van az intelligens és a túl okos között, a német férfiak ezt sosem lépik át. Egy felmérésben azt találták, hogy a Németországban született férfiak a legintelligensebbek egész Európában és a legokosabbak a világon. Tudják, hogy okosak, de nem kérkednek vele.

Imádják a régimódi dolgokat

A németországi férfiak rendkívül régimódiak, hisznek a szerelemben és olyan romantikusak, hogy még hagyományos levelet is írnak kiválasztottjuknak. A német férfiak nem hisznek a rohanó dolgokban. Nem bánják, ha várniuk kell és mindent megtesznek, hogy partnerük mindig jól érezze magát.

Félénk

A német férfiak nem flörtölnek. Imádnivalóan félénkek és gyakran szűkszavúak a randevúk alkalmával. Ugyanakkor hisznek abban, hogy szemük mindent elárul, így nagyon könnyen szerethetővé válnak.

Rendkívül pontosak

A német férfiak széles körben ismertek a pontosságukról. Sosem késnek el, így partnerüknek egy percet sem kell várnia, valamint nagyon jó a memóriával rendelkeznek.

Érzékenyek és gondoskodóak

Nem félnek az elkötelezettségtől és imádják a családjukat. Mindent megosztanak párjukkal és támogatják őt minden helyzetben.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...