KeződoldalÉrdekességek7 rövid, ugyanakkor nagyon ütős szilveszteri üzenet és még egy SMS-be is...

7 rövid, ugyanakkor nagyon ütős szilveszteri üzenet és még egy SMS-be is belefér

-

Egyedi köszöntésre vágysz? Nem kell kisregényt írni ahhoz, hogy boldog új évet kívánj, elég néhány szófordulat és máris kész a köszöntő.

A telefonvonalak szilveszterkor mindig túlterheltek, éjfélhez közeledve pedig csak romlik a helyzet. Így hát telefonálás helyett, egy-egy jól irányzott SMS-sel sokkal jobban jársz.

A már elcsépelt BUÉK helyett meglepheted családodat és barátaidat egy csattanós és rendkívül humoros üzenettel is. Ezeket pedig már a szilveszteri buli előtt bepötyögheted a telefonodba, sőt a címzetteket is hozzáadhatod, így már csak el kell küldened azokat.

Íme néhány ütős és vicces újévi köszöntő:

1.

A szerencsebanknál a 2019-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

2.

Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2019-et ír az egész világ. S ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

3.

Kis szobában gyertya ég, búcsúzik az elmúlt év. Fenyőillat lengedez, bonthatod a pezsgődet. Száraz vagy félédes, köszöntsük az új évet.

4.

Lassan vége lesz az évnek, terveid már biztosan a jövőbe néznek. Gondolatban koccintok éjfélkor veled, és kívánok boldog, sikeres új évet neked. B.Ú.É.K.

5.

Itt az új év hamarosan, miért nézel rám haragosan? Legyél vidám, idd a pezsgőt, búcsúztassuk az esztendőt. Kívánom, hogy legyél boldog, szíved kerüljék a gondok! B.Ú.É.K!

6.

Jelzem, hogy 2018-ra a legjobb kívánságok nem érkeztek meg hozzám. Épp ezért 2019-re kizárólag készpénzt, alkoholt vagy benzinutalványt kérek! Köszi! Boldog Új Évet Kívánok!

7.

Újév alkalmából köszöntelek téged, ne feledd, hogy jövőre is találkozom véled!

Ezt is olvasd el