8 dolog, amit minden ember csinál, egy komoly szakítás után!

Alig van olyan ember a világon, aki ne lett volna olyan helyzetbe, hogy legyőzi egy kapcsolat felbomlása. Az emberek mind máshogy kezelik a fájdalmat, a férfiak általában könnyebben átlendülnek egy szakításon, mint a nők. Míg a pasik újabb csaj vadászatba kezdenek, a lányok kisírják bánatukat és fájdalmukat. Majd egy bizonyos idő után leporolják a kis ruhájukat, rendbe teszik sminkjüket és hajukat, majd mehet minden a normális kerékvágásba. Tamsen Fadal egy híres TV-s újságíró is átment egy szörnyű váláson, aki könyvet is írt róla, most az ő tanácsait szedjük egy csokorba össze, hogy ő miként dolgozta fel a válással járó fájdalmakat.

Semmi szörnyűség nem történt.

Először mindenki sajnálja önmagát, szenved, gondolkodik az együtt töltött időről, majd mindent elmond a barátainak. Egy ideig álmatlan éjszakáid lesznek, és étvágytalanná válsz, de eljön a pillanat, mikor továbblépsz.

Tamsen úgy gondolja, hogy az első 90 nap a legnehezebb. Ilyenkor bekapcsol egy úgynevezett “túlélési mód”. Azt javasolja, hogy szabadulj meg minden bántó gondolattól, és figyelj a megjelenésedre és az egészségedre.

Keveset tudsz magadról.

A kapcsolatokban az emberek gyakran olyan sok kompromisszumot kötnek, hogy elfelejtik azt, amit igazán akarnak vagy, akik valójában voltak. Nem akarsz csalódást okozni a partnerednek, így hétvégén azt csinálod, amit akar, és még nyaralni is odamentek, ahova a párod mondja.

Nos, itt az ideje, hogy azt tedd, amit nagyon szeretsz. Kiderülhet, hogy nem tetszik a lakásod elrendezése, hogy nem szeretsz főzni, vagy, hogy nyaralni inkább a tengerpartra mennél.

Fordíts magadra időt, az elektronikai eszközök mellőzésével.

Próbálj ki néhány új konyhát vagy kezdj el meditálni. Tamsen azt javasolja, hogy távolíts el minden elektronikai eszközt a szobából és foglalkozz magaddal és a lelkeddel. Lélegezz mélyeket és nézz körül. Hidd el egy kis idő után rájössz, hogy mit is akarsz tenni az életben.

Jobb, ha egyedül vagy, mint egy boldogtalan kapcsolatban.

Az egyik fő ok, amiért az emberek egy boldogtalan kapcsolatban maradnak, mert félnek attól, hogy egyedül maradnak. Amikor elmész egymagad egy kávézóba, vagy csak beülsz egy étterembe, hogy elfogyassz egy finom vacsorát ezek nem félelmetes dolgok. Azért mert ilyeneket csinálsz az nem jelenti, hogy egyedül vagy. Néha kellenek ilyen napok, mikor tisztázhatod a gondolataidat.

Az egyedüllét nem ugyanaz, mint a párkapcsolatban levő egyedüllét. Nem betegség, amit kezelni kell. Ez csak egy lehetőség, hogy többet megtudj magadról, és tegyél meg mindent, amit szeretnél.

A “helyes ember” megtalálásához először el kell engedni a “rossz személyt”.

Az út akkor fejeződik be, mikor elértél egy célt. Ugyanez működik a kapcsolatokban is. Amikor 2 ember találkozik, valamit tanulnak egymástól, és amikor a lecke véget ér, a kapcsolat unalmas lesz. Bár ez a pillanat általában nagyon szomorú, de ez az ára az önfejlesztés következő szintjére való belépésnek.

Mielőtt új kapcsolatot kezdenél, győződj meg róla, hogy nincs már a szívedben, sem a fejedben az előző kapcsolat. Ellenkező esetben az új partnerrel nem fog működni a dolog.

Sok mindent megtehetsz, amiről eddig lemaradtál.

Mielőtt találkoztál volna a pároddal, voltak álmaid vagy terveid, de az új élet arra késztetett, hogy átvariáld a prioritásaidat. Most semmi sem korlátoz az álmaid elérésében.

Önmegvalósításra van szükség ahhoz, hogy valaki mással boldog lehess.

Fontos tudnod, hogy kiben bízhatsz meg, de sokkal fontosabb, hogy saját magadban bízz. Mondd ki hangosan, azokat a dolgokat, amik miatt aggódsz, ettől jobban fogod érezni magad.

Amikor az emberek kifejezhetik magukat, boldogabbnak érzik magukat. Ugyanez érvényes a megjelenésre is. Ha egyedül vagy, bármit viselhetsz, anélkül, hogy bárki véleményét meg kellene fogadnod, vagy egyáltalán hallgatnod. Tehát, élvezd ki azt az időt, amit egyedülállóként töltesz, így bátran kísérletezhetsz a megjelenéseddel.

Mindenesetre ne felejtsd el, hogy nincs semmi szörnyű abban, ha valakivel szakítasz. Ez jó időszak arra, hogy következtetéseket vonjunk le belőle. Köszönjük meg annak a személynek az együtt töltött boldog napokat, és lépj tovább.

Add Comment