KeződoldalSport8 dolog, amit sose csinálj egy edzőteremben

8 dolog, amit sose csinálj egy edzőteremben

-

Ha valaha is jártál már edzőteremben, akkor biztos belefutottál már olyan emberekbe, akik nem feltétlenül követik az ilyen helyeken illendő etikettet.
Felsoroljuk nektek a 8 legfontosabbat, amit Te is mindenképp igyekezz betartani, hogy ne nézzenek rád szúrós szemmel mások.

Ne hagyj izzadtságnyomokat a kondigépeken

Senki nem akar más izzadtságába belenyúlni. Mindig használj törölközőt és terítsd az éppen használd eszközre. Különösképpen a bőrrel bevont gépeken.

Csak akkor foglald el a gépet, ha használod is.

Sokszor belefutni olyanokba, akik csak ücsörögnek a szobabiciklin, vagy támaszkodnak a futógépen, esetleg szelfiznek rajta. Nem szép dolog. Ha nem akarsz edzeni… menj haza.

Telefonálás és a hangos beszéd

A hangoskodókat senki sem szereti. Főleg, ha telefonál. Mindennek meg van a maga helye. Ezen dolgoké nem az edzőteremben. Ne zavarjunk másokat.

Ne sajátítsd ki a gépeket

Ez olyan, mint az óvodai játékok. Nem csak neked tartják fenn őket. Tiszteletben kell tartanod másokat is.

Az használt súlyokat mindig tedd vissza a helyére

Egy gyakorlathoz biztosan nem kell 6 féle kézi súlyzó. Amelyiket éppen nem használod, azt mindig tedd vissza a helyére.

Ne sürgessünk másokat

Ha ugyanazt a gépet szeretnéd te is használni, inkább kérdezd meg, hogy mikor végez. Ha lehetséges, akkor esetleg csináljátok a gyakorlatokat felváltva.

Ne késs a vezetett edzésekről

Mindegy, hogy csoportos vagy személyi edzésre jársz. Mindig legyél pontos. Ne feledd, hogy ezek az edzések pontosan előre meghatározott ütemben mennek. Ha késel, akkor fontos szegmensről maradhatsz le, mint például a bemelegítés.

Az öltöző nem a személyes fürdőszobád

Mindig vannak akik egy szál semmiben parádéznak, ezzel diszkomfort érzetet keltve a többiekben. Meg persze vannak, akik egy órán keresztül tusolnak kész gőzfürdőt hagyva maguk után. Légy tisztelettel másokra. Mindig, mindenhol!

Mit gondoltok? Tudtok még hasonlókat?

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...