KeződoldalÉrdekességek8 ember, akik megmutatták, hogy bármi lehetséges

8 ember, akik megmutatták, hogy bármi lehetséges

-

Biztos ismerjük azt, a kifejezést, hogy “a jég hátán is megél”… Ezt arra mondjuk, ha valaki szinte minden helyzetből képes kihozni valamit, amivel tovább haladhat a célja felé. Ehhez elsősorban kitartás kell. Ez egy furcsa képesség. “Szuper képesség” vagy “szuper erő”. Ha megvan a kellő kitartásunk, akkor ezt a dolgot lehet tovább fokozni. Amikor valakinek van egy célja és bármilyen nevetségesnek is hangzik de megtesz mindent azért, hogy elérje.

Mutatunk nektek ebből egy érdekes válogatást. Garantáltan motiválni fog egy picit mindenkit.

1. Gördeszkás nagyi saját klubbal?!

Hát nem sok nyugdíjast látunk, aki gördeszkán ugra-bugrál. Ennek az angol hölgynek viszont ezt szánta a sors. A parkban leesett állal figyelik a fiatalok. A dolog annyira népszerű volt, hogy saját klubbot alapított az idősebbek számára, akiket még érdekel a gördeszka.

2. A lány, aki meg tudja védeni magát

A hölgy (Leanna Carr) az utcán sétált, majd egy idegen rácsapott a hátsójára. “Amerikai vagy, biztosan élvezted..mondta vigyorogva. ” Arra biztosan nem számított, hogy a lány dühében megfordul és behúz neki egyet. A pasinak először tanulmányoznia kellett volna a lány instagramját. Akkor biztos nem próbálkozik be.

3. Beszóltak neki a súlya miatt

Egy Vega Blossom nevű 19 éves lány elment kedvenc pékségébe, ahol hatalmas sor állt. A mögötte álló nő türelmetlenül elszólta magát, hogy “remélem ez a kövér lány nem veszi meg az összes muffint”. Erre a Vega bedühödött és megvette a létező összeset.  54 dollárt költött rá.

4. Születésnapjára kifestette az anyajegyét.

Olíviát sokan csúfolták kiskorában a nyakán lévő anyajegy miatt. Egy idő után kezdte a dolgot megszokni és mérgében egy születésnapi partira befestette az egészet csillogós kozmetikumokkal maximálisan felvállalva azt. Mindenki elismerő volt a cselekedetével kapcsolatban.

5. Túlsúlyos fiú megszerezte álmai nőjét

Egy thaiföldi Kudi nevű fiú 120 kilót nyomott. Sokszor mondták neki, hogy így soha nem találsz magadnak párt. Aztán mindenki elképedt, amikor beállított a gyönyörű Puvadol-lal. Egy helyi ápolónő. A szerelmesek már 10 éve randiztak és a lány pontosan tudta, hogy neki Kudi kell.

6. A snack bárban dolgozó szakács és az iskolai bál

Egy Tanner nevű fiú eléggé kétségbeesett mert nem talált magának párt az iskolai bálra. Akkoriban egy snack bárban dolgozott. A főnöke rendes volt és kiírta a hirdetőtáblára, hogy “Tanner partnert keres a bálra. További infó az étteremben”.

7. A diplomás lány és Danny De Vito

Allison sem talált magának párt, úgy döntött, hogy egy kivágott Danny De Vito-t visz magával. Ez eljutott a színészhez is, aki válaszul egy a lányt mintázó kartonnal ment a kedvenc bárjába.

8. Jenna és az álompasi

Jenna-t sokan bántották az alkata miatt. Az ismerősei teljesen elképedtek, mikor feleségül vette őt egy edző. Azóta rengetegen bombázzák üzenetekkel, mint:”elképesztő, hogy tudtál egy ilyen pasit kifogni”. De ez a szerelem ereje. Azóta is boldogok egymással és nem foglalkoznak mások véleményével.

Ti mit gondoltok ezekről? Érdemes kitartani az álmok mellett igaz?

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...