KeződoldalÉrdekességek8 humoros illusztráció bemutatja, milyen gondokkal kell szembesülni a nőknek tavasszal!

8 humoros illusztráció bemutatja, milyen gondokkal kell szembesülni a nőknek tavasszal!

-

Amikor végre véget ér a hosszú, zord és rideg ősz és tél, mindenki a lehető leggyorsabban el szeretné érni, tavaszi illetve nyári formáját. Ennek elérése érdekében az emberek elkezdenek edzőterembe járni, és szigorú diétát követni, hogy hamar a legjobb és legvonzóbb kinézetükben tündököljenek. Ám a nyarat és a telet egy tavasz választja el, ami nagyon nagyon szeszélyes tud lenni. Sose tudod mit vegyél fel, mert reggel még hideg van de délutánra olyan kánikula jön, amit még nem tapasztaltál. Majd jön az este, amikor szintén lehűl az idő, és, ha olyan ruhában mentél el napközben, ami nem fed sokat, akkor este bizony kellemetlen meglepetések érhetnek.

No meg persze ott van a tavalyi ruha kérdése, mikor valamilyen oknál fogva a ruháid elkezdenek összemenni, ilyenkor persze az jár a fejedbe, hogyan alakulhatott ez ki. Szóval ebben az esetben szintén nem marad más, mint a kő kemény koplalás.

Összegyűjtöttünk 8 képet a nők életéből, ami bemutatja, hogy milyen sok gonddal találkoznak, amint kicsit jobbra fordul az időjárás.

Nem mindegy, hogy meleg időből megyünk hidegbe, vagy hidegből melegbe. Csupán csak ennyi a különbség.

Talán így lehetne a legjobban illusztrálni, a magassarkú viselést.

Amikor kijön a jó idő, nem lehet normálisan felöltözni, mert reggel és este hideg van, de délután majd meg lehet gyulladni. Ezért okoz hatalmas problémát, hogy mit vegyen fel az ember.

Mindenkinek más a hőérzete.

Amikor elképzeled, hogy esernyővel járkálsz a városban.

De jó is lenne, ha ez ilyen gyorsan tudna működni, sokan kint lógnának az ablakban, és a teraszon.

A pillanat, mikor kiderül, hogy a kedvenc ruhadarabot összement egy szezon alatt.

Amikor a lehető leggyorsabban el szeretnéd érni a nyári formád.

Ezt is olvasd el