KeződoldalEmberek8 kérdés, ami alapján meghatározhatod, hogy hány éves az elméd

8 kérdés, ami alapján meghatározhatod, hogy hány éves az elméd

-

Az életkorunk csupán egy szám. Hiába tudjuk pontosan, hogy mikor születtünk az nem jelenti azt, hogy fejben is ugyanannyi idősek vagyunk. Talán emiatt alakult ki az a kifejezés is, hogy a lányok előbb érnek, mint a fiúk. Ez nem feltétlenül csak biológiai értelemben igaz. A mentális fejlődésnek is vannak szakaszai, és az is nyomon követhető. A fiatalabb korosztályban is vannak, akik sokkal érettebbek, mint a kortársaik. Ez látszik a gondolkodásmódján és a döntésein is. Próbáltátok már meghatározni a mentális életkorotokat? Legalább elgondolkodtatok rajta? Egyesek szerint az elménk tovább él egy új testben a halálunk után. Ha ez igaz, akkor vajon hány életet szolgált már ki? Egyesek kitaláltak egy módszert arra, hogy megpróbálják meghatározni a tudatunk életkorát is. A módszer lényege, hogy válaszolunk a következő kérdésekre és a cikk végén lévő kiértékelés megmondja a mentális életkorunkat. Minden kép után van egy következő, amely a válaszért járó pontokat jelöli. Ezeket adjátok össze és nézzétek meg az eredményt a végén.

1: A négy napnyugta közül, melyik tetszik a legjobban. Jól nézd meg őket!

A képek pontszámai:

2: Melyik kék tetszik a legjobban?

A “kékek” pontszámai.

3: Mit gondolsz? Ez a kép fekete-fehér?

Pontok:

4: Mit gondolsz? Melyik a képen a legdominánsabb szín?

Pontok:

5: Melyik a legszimpibb rózsaszín?

A pontok:

6: Első pillanatra melyik színt vetted észre a következő képen?

A pontok:

7: Melyik “placcsanás” tetszik a legjobban?

Íme a pontok:

8: Szerinted melyik szín dominál leginkább a következő képen?

A betűkért járó pontok:

Megvannak az eredmények? Akkor lássuk, hogy mennyi idősek vagytok valójában!

7-12 pont:
Jóval fiatalabb vagy, mint gondolnád. Viselkedésed leginkább egy tiniéhez hasonlít. Ez egyáltalán nem rossz. Sokkal gondtalanabbul élheted az életed.

13-20 pont:
A mentális korod 20 és 29 év között lehet. Tele vagy még életerővel és vidámsággal. Kreativitásban és aktivitásban sincs hiány. Elmondhatod, hogy fejben is felnőttél már.

21-18 pont:
Olyan 40-49 év között lehetsz fejben.Érett vagy és tapasztalt. Tisztában vagy vele, hogyan éld az életed és miként használd ki a lehetőségeidet.

36-40 pont:
Te fejben 50 év felett jársz. Bölcsebb vagy, mint gondolnád. Természeted nyugodt és képes vagy értékelni az életet. Szereted a kényelmet.

Ti hány pontot értetek el? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...