KeződoldalÉrdekességek8 kozmetikai eljárás, ami szupergyorsan eltünteti a sötét foltokat a hónaljadról.

8 kozmetikai eljárás, ami szupergyorsan eltünteti a sötét foltokat a hónaljadról.

-

A sötét színű hónaljak nem jelentenek egészségügyi problémát, viszont egy úgynevezett acanthosis nigricans bőrbetegség miatt alakulnak ki. Ez megvastagítja a bőrt és sötét színűvé változtatja, ami kellemetlen lehet. Sokakat nagyon zavarnak ezek a területek és emiatt nagyon kínosan érzik magukat, főleg akkor mikor ujjatlan felsőt vagy bikinit kell viselniük a hőség miatt.

Annak érdekében, hogy megszabadulj ennek a béklyójától 8 kozmetikai kezelést hoztunk el nektek, melyek rövid időn belül eltüntetik a sötét foltokat. A keverékekhez szükséges összetevőket pedig a saját otthonodban is könnyedén megtalálod. Nem kell mást tenned, mint a felsorolt hozzávalókat összekeverni és egyszerűen felvinni az érintett területre.

1, Almaecet + szódabikarbóna.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

2 teáskanál almaecet;

2 teáskanál szódabikarbóna;

Hogyan kell alkalmazni: Keverd össze a megadott mennyiségű almaecetet a szódabikarbónával. A szódabikarbóna miatt pezsegni fog a keverék, de amint ez megszűnik nyugodtan felviheted a keveréket a hónaljra vagy a sötét foltos területre és hagyd megszáradni. Maradjon rajta néhány percig, majd öblítsd le hideg vízzel és szárítsd meg. Ezt hetente háromszor kell megcsinálni. 

2, Rózsavíz + szódabikarbóna.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

Rózsavíz;

Szódabikarbóna;

Hogyan kell alkalmazni: Keverj ki ezekből egy sűrű masszát úgy, hogy a rózsavizet adod a szódabikarbónához. Vidd fel ezt a pasztát a sötét területre, majd hagyd rajta 10 percig. Ha letelt a 10 perc, mosd le hideg vízzel és szárítsd meg. Hetente kétszer alkalmazd az eljárást.

3, Tej + kurkuma + méz.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

1 evőkanál tej;

1 teáskanál kurkuma por;

1 teáskanál méz;

Hogyan kell alkalmazni: A felsorolt hozzávalókat keverd össze utána pedig kend fel az érintett területre ahol sötét a bőr. Hagyd, hogy ez megszáradjon, majd utána öblítsd le. Érdemes ezt a keveréket, hetente háromszor felvinni a testedre.

4, Barna cukor + olívaolaj.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

3 evőkanál barna cukor;

2 evőkanál szűz olívaolaj;

Hogyan kell alkalmazni: A fent leírt összetevőket jó alaposan keverd össze, majd két percen keresztül dörzsöld a sötét foltos területekre. Miután jó alaposan beledörzsölted, 5 percig hagyd rajta. Miután lejárt az idő öblítsd le a hónaljad langyos vízzel és egy puha törölköző segítségével töröld szárazra. Célszerű hetente kétszer alkalmazni az érintett területen.

5, Mandulaolaj.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

Mindössze néhány csepp mandulaolajra lesz szükséged.

Hogyan kell alkalmazni: Az olajat körülbelül 8-10 percig masszírozd a sötét hónaljra, vagy arra a területre ahol a foltok jelentkeznek. Érdemes ezt az olajat napi szinten belekenni a bőrödbe.

6, Fuller föld + citrom + víz.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

2 evőkanál fuller föld;

1 teáskanál citromlé;

Víz;

Hogyan kell alkalmazni: Keverd össze ezt a három összetevőt. Fontos, hogy sima állagú massza legyen belőle, így célszerű addig kevergetni. A kikevert pasztát vidd fel az érintett területre, például a hónaljra. Hagyd rajta 15 percig, majd mosd le langyos vízzel. Érdemes ezt az eljárást, heti szinten kétszer alkalmazni.

7, Burgonya.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

Egy kisebb méretű burgonya.

Hogyan kell alkalmazni: Hámozd meg majd reszeld le a burgonyát. A lereszelt krumplit nyomkodd ki, hogy minden víz kijöjjön belőle. A lecsepegtetett vizet vidd fel a hónaljadra vagy arra a területre, ahol a sötét folt van. Hagyd rajta 15 percig és az idő lejárta után öblítsd le vízzel. Érdemes ezt a löttyöt naponta kétszer, reggel és este felvinni.

8, Teafa olaj + víz.

Amire szükséged lesz a keverék elkészítéséhez:

4-5 csepp teafaolaj;

Egy csésze víz;

Hogyan kell alkalmazni: Önts egy csésze vizet egy szórófejes palackba. Adj hozzá 4-5 csepp teafaolajat és alaposan rázd fel, hogy jól elvegyüljenek egymással. Ezek után csak lazán permetezd rá a sötét foltra a vizet és hagyd megszáradni. Ezt a vegyületet naponta alkalmazd.

Neked melyik testrészed sötét foltos? Ha meg szeretnél tőle szabadulni, mert nincs miatta önbizalmad, akkor ezek segíteni fognak.

Ezt is olvasd el