KeződoldalÉrdekességek9 egyértelmű jel, hogy a nő odavan a férfiért!

9 egyértelmű jel, hogy a nő odavan a férfiért!

-

Mivel a nők még saját magukat sem ismerik teljes mértékben, ezért nem várható el, hogy a férfiak megértsék minden döntésüket és kijelentésüket. Valahogy a nőkhöz egy külön szótárra van szükség, hiszen ők általában a hangsúlyba rejtik a válaszokat. Ha azt mondja semmi bajom, de a hangsúlyban fel lehet fedezni némi haragot, ingert és kimértséget, ott bizony baj van. Mi elhoztunk néhány nonverbális jelet, amik egyértelműsítik, hogy a nők mit gondolnak tudat alatt, szabad a pálya hozzájuk vagy sem. Ezek a jelek segíteni fognak, hogy eldöntsd bejössz-e a kiszemelt nőnek vagy sem.

Ahogyan a lábai elhelyezkednek.

Abban az esetben, ha a nőnek tetszik egy férfi, általában nem keresztezi egymás előtt a lábait, ugyanis az az elutasítás jele.

Amikor a nőnek tetszik egy férfi, megpróbál minél közelebb ülni hozzá.

Ha a nőnek bejön a férfi, minden egyes alkalommal egyenes háttal ülnek, vagy állnak, és idomaikat kinyomják, hogy a férfi azt is szemügyre vehesse.

Mutatóujj.

Ha a hölgy, azt szeretné, hogy a férfi teljes mértékben rá figyeljen akkor, a mutatóujját az arcára, csípőjére vagy az idomaira teszi.

Ha a nőnek tetszik egy férfi, akaratlanul is elkezdi felvenni azokat a pózokat, amiket a férfi.

Ha a nőnek tetszik egy férfi, akkor elkezd játszadozni az asztal alatt a cipőjével.

Elég sokszor igazgatja a haját vagy a ruháját.

Egyértelmű jel lehet még, ha a nő hozzáér az ajkaihoz.

Mindig vess egy pillantást a nő kezére, ha azok keresztezve vannak, akkor nincs nála esélyed, ha azonban a test előtt van, akkor szabad a pálya.

Ezt is olvasd el