9 egyszerű női praktika, aminek nagy hasznát tudod venni a nyári szezonban!

Lóg a lába a nyári szezonnak, ezért jobb ha minden eshetőségre felkészülünk, ami ebben az időszakban előfordulhat. Például a kellemetlen izzadságszag, vagy hogyan ápoljuk csúnyán leégett bőrünket. Ilyen és ehhez hasonló tippeket és trükköket gyűjtöttünk össze, hogy megkönnyítsük a nyáron elszenvedett bakik kiküszöbölését.

Hintőporozd a hónaljad.

Használj hintőport, hogy megakadályozd a kellemetlen szagokat és az izzadást. Tiszta kukoricakeményítőből készült porokat is lehet használni, ha nem akarsz sokat fizetni a márkás hintőporokért. Ennek is kiváló elnyelő tulajdonságai vannak. A cipőbe is szórhatsz, ha lábad hajlamos az izzadásra.

Hajgumi a napszemüvegen.

Ha a napszemüveged folyamatosan lecsúszik, miközben sétálsz, vagy valamilyen más tevékenységet végzel: Próbálj kicsi áttetsző gumit rakni a napszemüveged mindkét szárára. Ez segít, hogy ne csússzon  le a fejedről.

Kókuszolaj.

Be akarsz menni a medencébe, de félsz, hogy a hajad kiszárad a klórtól? Itt van a megoldás: Mielőtt a medencében bemennél, tegyél kókuszolajat a hajadra. Ez kellemes ragyogást eredményez, és megakadályozza, hogy a haj hirtelen kiszáradjon.

 

Jeges kávé.

A forró nyári napokon, jólesik a hideg üdítő, kávé, víz! A jegeskávé egy nagyon finom és hűsítő ital, ami nagyon gyorsan el tud fogyni. Ha otthon is akarod élvezni ennek a finomságnak az előnyeit csak öntsd a feketekávét egy jégkocka tartóba, majd fagyaszd le, használd ezeket rendes jég helyett, önts hozzá tejet, és egy kis vanília fagyit, és már kész is a remekmű.

Izzadságfoltok ellen.

Túlzott izzadás mindenkivel előfordul, különösen nyáron. Ha nem akarsz izzadságfoltot látni a ruhádon, egyszerűen csak egy tisztasági betétet helyezz a ruhába. Csak győződj meg róla, hogy az ujja elég hosszú ahhoz, hogy ne látszódjon ki.

Simítózáras tasak.

Szeretnéd telefonod távol tartani a homoktól, piszoktól és a víztől a strandon? Csak tedd egy simítózáras tasakba. Mivel vízálló és vékony, a szokásos módon továbbra is tudod használni telefonodat anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy valami történhet vele.

Aloe vera jég formájában.

Mindenki égett már le napon, ami elég kellemetlen és fájdalmas tud lenni, főleg, ha valami hozzáér. A vörös, irritált bőr kellemes megnyugtató módja az aloe vera gél használata. De van egy még jobb módja, az aloe vera gélt tedd egy jégkocka tartóba, majd helyezd a fagyasztóba. Ha megfagyott, vedd ki és tedd az érintett területre. kend szét rajta, és hidd el enyhülést fog hozni.

Akadályozd meg a melltartó leesését.

Az elmúlt néhány évben a pánt nélküli ruhák rendkívül divatosak és népszerűek lettek. Sajnos a melltartópántok ezt a szép látványt csak elrontják. De mit csinálsz, ha a pánt nélküli melltartó folyamatosan lecsúszik akárhányszor lépsz egyet?

Egy speciális ragasztóval (ragasztópisztoly) vonalat húzol a melltartó belső peremére. Ez lehetővé teszi, hogy a melltartó jobban tapadjon a bőrödhöz, így többé nem leszel kellemetlen helyzetben.

Szélálló szoknya.

Biztos sokszor jártatok már úgy, hogy a szél fellibbentette a szoknyátokat. Itt a megoldás, hogy ezt a helyzetet elkerüld: Csak ragassz be két pénzérmét a ruha szélébe, ahol a varrat van. Így többet nem kell kellemetlenül érezned magad az utcán.

Add Comment