KeződoldalEmberek9 elpletykált jel, amiből kiderül, hogy egy férfi jó az ágyban!

9 elpletykált jel, amiből kiderül, hogy egy férfi jó az ágyban!

-

Bátran állíthatom, hogy minden egyes férfi arról álmodik, hogy egy igazi Casanova lesz, aki minden nőt megszerez és a csillagos eget is leimádja az égről. Nos A nők nem igazán rajonganak a nagyszájú, nagyképű, a “ki, ha én nem” kategóriájú pasikért. Nekik teljesen más dolgok a fontosak, és amilyen egy férfinak a hozzáállása a nőhöz, valószínű olyan az ágyban is. Úgy döntöttünk, hogy elhozzuk nektek ezeket a férfi viselkedésmódokat, amiből kiderül, hogy milyen is valójában az együttlét alatt.

Összegyűjtöttük a legfontosabb tényezőket:

1. Nem nagyzol és nem azt próbálja beléd sulykolni, hogy ő mekkora Don Juan. Elmeséli a kínos és gázos kalandjait is, amiből ő jött ki vesztesen.

2. Amikor valamit el akar neked mesélni, akkor folyamatosan tartja veled a szemkontaktust. Nem tekintget másfelé, hanem folyamatosan téged figyel.

3. Nem akar témát váltani abban az esetben, ha a testi örömökről beszéltek. Nem érzi magát kínosan, nem izeg-mozog közben.

4. Nem fontos neki, hogy az övé legyen az utolsó szó! Ez pedig azt vonja maga után, hogy az ágyban sem lesz egy önző ember. Mindig figyelemmel kísér, kérdezget, hogy mind jó-e. Nem csak a saját öröme, hanem a tied is érdekli.

5. Képes arra, hogy saját poénjain, vagy butaságain nevessen. Beismeri, ha tévedett, és egyáltalán nem akar Mr. Tökéletes-t játszani.

6. Látszik rajta, hogy tele van önbizalommal, képes a legnagyobb lazasággal gesztikulálni, testbeszéde pedig sokatmondó.

7. Nagyon ügyesen táncol, mondhatni minden ütem a vérében van. Emiatt nem csak a táncparketten, hanem az ágyban is egy lepedő akrobata.

8. Tele van önbizalommal, nem bénázik, ha ki kell nyitni egy ajtót, magabiztosan teszi a kulcsot a zárba, hogy utat engedjen neked a lakásba.

9. Nem fennhéjázik, nem próbál meg azzal ámítani, hogy a legnagyobb Casanova az ágyban. Egyszerűen és lazán megmutatja, hogy mire képes.

Neked mi a véleményed ezekről a tényekről?

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...