KeződoldalÉrdekességek9 hajszín, ami nemcsak megváltoztatja, de meg is fiatalítja a nőket

9 hajszín, ami nemcsak megváltoztatja, de meg is fiatalítja a nőket

-

Amikor a nők hajszínt vagy hajviseletet változtatnak, akkor voltaképpen az egész életüket megváltoztatják. A különböző árnyalatok segítenek felfrissíteni és megfiatalítani a hölgyeket, amivel sokkal-sokkal magabiztosabbak lesznek, mint előtte voltak. Egyes árnyalatokkal 5 vagy akár 10 évet is letagadhatnak valódi korukból, csak tudni kell kiválasztani a megfelelőt. A világos tónusok azok, amik vizuálisan megfiatalítják a nőket, szóval, aki szeretne egy kicsit is letagadni a korából annak egy ilyen jellegű árnyalatot érdemes választani. A mai cikkünkben 9 csodálatos és trendi hajszínt hoztunk el nektek, amik idén bekerültek a legnépszerűbb kategóriába.

1, Spicy Ginger

A vörös hajszín nem szerepel a legtrendibb árnyalatok között, ám most az úgynevezett spicy ginger, ami egy rezes árnyalatú vörös nagyon sok nőnél tarolt az idén. Ilyen hajszíne van jelenleg a népszerű Zendaya-nak és az Elit játszma főszereplőnőjének Jessica Chastain-nek is.

2, Milk tea, vagyis tejestea.

A „Milk Tea” elnevezésű szín egy bézses árnyalatot kölcsönöz a hajkoronának. Ám nem lehet pontosan meghatározni, hogy ez most a meleg avagy a hideg árnyalatba tartozik. Ez a hajszín Ázsiában lett nagyon népszerű és onnan vette át jó pár híresség is, köztük Beyoncé.

3, Eperszőke.

A következő divatos hajszín az eper szőke. Ez a szín nem is vörös és nem is szőke, hanem valahol a kettő között helyezkedik el. Eme hajszín egyébként bármelyik nőnek jól állna, ugyanis a meleg árnyalatok fiatalítják az embert. És, hát ki ne akarna néhány évet letagadni a korából.

4, Ruhához illő hajszín.

A világ egyik leghíresebb fodrásza, Sam McKnight egyszer azt mondta: “Ebben a szezonban azt a hajszínt kell választani, ami passzol a ruhatárhoz.” Így tehát, akinek többnyire világos árnyalatú ruhái vannak a gardróbban, annak érdemes világos hajszínt választani, aki pedig a sötétet szereti az nyugodtan választhatja a fekete, vagy sötétbarna árnyalatokat is.

5, Korall.

Idén ez a hajszín lett a legeslegnépszerűbb a nők körében. Ez a narancsos-rózsaszínes szín egy az egyben a meleg árnyalatok közé tartozik, ami felfrissíti a megjelenést. Ez a haj olyan, mint egy csodálatosan csillogó gyémánt, ami megmutatja a nők természetes szépségét és vonásait. Ezzel a színnel idén nem nyúlhatnak mellé a hölgyek.

6, Intenzív fekete.

A fekete hajszínt kedvelő hölgyek fellélegezhetnek, ugyanis ismételten visszatért a divatba az igazi, intenzív fekete szín. A sötét színű hajon látszik legjobban, hogy fénylik így megfelelő ápolást és gondozást igényel. Ennek a hajnak olyannak kell lennie, mint egy tükör. Nem fontos, hogy szög egyenes legyen, mert a göndör és kissé kócos tincsek különleges megjelenéssel ruháznak fel.

7, Platina szőke.

Az enyhe hamvas szőke, vagyis a platina szőke árnyalat továbbra is viszi a prímet. Ahhoz, hogy ez a szín még intenzívebb, fényesebb és egészségesebb legyen olyan technikákat kell alkalmazni, mint a balayage, vagy az ombre.

8, Krémes szőke.

A krémes szőke nagyon sokáig tartotta a legnépszerűbb árnyalatok első helyét, mivel ez a szín nagyon könnyed és üde külsővel ruházza fel viselőjét. Ez egy meleg árnyalatú szőke, ami meg van bolondítva egy leheletnyi világos barna színnel. Ez a hajszín 5-10 évvel megfiatalítja a hölgyeket. Ez azért van, mert a világos árnyalatok jobban vonzzák a figyelmet, mint a bőr állapota.

9, Barack.

Ezt a színt úgy lehetne szavakkal leírni, mint a “nap csókját.” Ez az árnyalat a romantikus embereknek való, akik imádják a frissességet és a könnyedséget na meg persze a nyarat. Ez az árnyalat mind rövid, mind hosszú hajviselethez tökéletesen passzol.

Nektek melyik tetszik a legjobban, és most milyen színű a hajatok?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...