KeződoldalÉrdekességek9 híres nő, akik rút kiskacsából meseszép hattyúk lettek

9 híres nő, akik rút kiskacsából meseszép hattyúk lettek

-

Mindenkinek volt olyan időszak az életében, amit legszívesebben elfelejtene, és a képeket pedig megsemmisítené. A pubertás kor egy nagyon különleges dolog, hiszen akkor megy át a test a legtöbb változáson. Ezt egy fiatal, fejlődésben lévő lánynak és fiúnak is nagyon nehéz megemészteni és felfogni. Van, akin jobban kijönnek a tünetek, például pattanásosabb, zsírosabb az arcbőr. Természetesen ezen kívül több jel is azt mutatja, hogy nagy változáson megy keresztül a test. Nemcsak a hétköznapi gyerekek szenvedtek ilyentől, hanem bizony a hírességek is. Margot Robbi, Anne Hathaway, sőt még Dakota Johnson is tudja, milyen rút kiskacsának lenni. Mai posztunkban elhoztunk pár híres nőt, akik régen nem tartoztak a legszebb lányok közé, de ma már az ő táborukat erősítik.

1, Margot Robbie

Valószínű te sem gondoltad volna, hogy a “Suidie Squad-Öngyilkos osztag” Harley Quinnje 13 évesen sötétbarna hajú, szemüveges, fogszabályzós kislány volt. Ám, ahogy teltek az évek úgy lett egyre szebb és csinosabb Margot is. Most már nem csak egy csinos arc, hanem egy nagyon tehetséges és híres színésznő is. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az “Én, Tonya” című film, ahol Margot döbbenetesen alakítja a való életben is élő Tonya Hardingot.

2, Anne Hathaway

Mindenki látta a “Neveletlen hercegnőben”, hogyan alakul át Anne rút kiskacsából, gyönyörű szép hattyúvá. Meglepő módon ugyanazokat a változásokat tapasztalta meg a való életben is, mint a filmben. A színésznő, most egy szem fiát neveli és egyre több díjat zsebel be, ugyanis elképesztően ügyesen hozza a karaktereket.

3, Dakota Johnson

Dakota Johnson, volt az, aki a “Szürke ötven árnyalatában” alakította Anastacia Steele-t. A színésznő elmondása szerint sokat szenvedett gyerekként, mert sosem tartozott a legszebb arcú és testalkatú lányok közé. Azóta persze a színésznő felnőtt és szebb, mint valaha.

4, Kate Hudson

Kate Hudson, Goldie Hawn és Bill Hudson gyermeke, de gyerekkorának java részét, anyja és mostohaapja Kurt Russell birtokán töltötte. Akkoriban nem volt kifejezetten szép, de ahogy telt múlt az idő, ő is egyre szebbé vált. Azóta természetesen megannyi filmben láthattuk már őt.

5, Drew Barrymore

Drew Barrymore 6 éves volt, mikor bekerült a filmiparba, ugyanis ő volt az a kislány, aki a Steven Spielberg által rendezett E. T., a földönkívüli című filmben játszotta Gertie szerepét. Neki is olyan tinikora volt, melyben sok bántalmazás érte, de ezen túllendült és ma szebb mint valaha.

6, Mindy Kaling

Mindy Kaling amerikai színésznő és komikus, aki indiai gyökerekkel rendelkezik. Első szerepe „40 éves szűz” című filmben volt, ahol Amy-t kellett eljátszania. Mindy nemcsak színészkedik, hanem forgatókönyveket is ír, valamint producerként és rendezőként is tevékenykedik.

7, Katie Holmes

A lenyűgöző Katie Holmes, aki elnyerte a jóképű Tom Cruise szívét, szintén nem a legszebb lányok közé tartozott fiatalon. A színésznő viszont most 40 éves és kicsattan mind a boldogságtól, sőt szerintünk most van a legjobb formájában. Katie a természetesség híve, gyakran tesz közzé smink nélküli fotókat az Instán.

8, Winona Ryder

Winona Ryder fiatalkori képein úgy néz ki, mint egy fiú. Az évek során a színésznő csodálatos nővé érett, akit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Winona-t egyébként nagyon tehetséges színésznőnek tartják a filmkritikusok szerint pedig ő az egyik legsikeresebb színésznő.

9, Adele

A gyémánt torkú énekesnő, Adele többször bekerült már a Guiness Rekordok Könyvébe zenei eredményei miatt. Az énekesnő egy időben nagyon aggódott alakja miatt, de hamar legyőzte a démonait és sikerült elfogadnia magát. Adele már magabiztos, és többször is kijelentette, hogy az edzőtermi edzés helyett ő inkább a finom vacsorája mellé elfogyaszt egy pohár bort.

Szerinted ki változott meg a legjobban?

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...