KeződoldalCeleb9 ikonikus híresség, akiket ma már szinte fel sem lehet ismerni!

9 ikonikus híresség, akiket ma már szinte fel sem lehet ismerni!

-

Sajnálatos módon az idő és a kor senkit sem kímél, se embert, se hírességet, se állatot, egyszóval senkit. Ez egy olyan ördögi kör, melyből nem tudunk kimászni, csak beletörődni a sorsunkba. Így tettek ezek az ikonikus színészek, színésznők, és énekesnők is, akik régen, fénykorukban elképesztően vonzó és sármos embereknek minősültek, és csak csorgatták utánuk a nők és férfiak a nyálukat. Ám ma már szinte fel sem lehet őket ismerni olyan szinten megváltoztak. Lássuk hát mivé lettek ezek a csodás hírességek az idő múlásával.

Christina Aguilera.

A Hatszoros Grammy-díjas gyémánt torkú énekesnő jelenleg 37 éves és két gyönyörű gyermek édesanyja. Rengeteg alkalommal állt a zenei toplista élén és az egyik legszebb énekesnőként tartották számon. Ám a szülés megváltoztatta külsejét, amitől már nem tud megszabadulni, de állítólag jól érzi magát így, ahogy van.

Jessica Simpson.

Egy ikonikus amerikai származású énekesnő és színésznő, aki a 37. életévét tapossa.  Rengeteg férfi volt oda, vonzó megjelenéséért és kisugárzásáért. De, ahogy társai, úgy ő sem menekülhetett el a súlyfelesleg elöl.

Linda Evangelista.

Linda, egy kanadai származású híres modell. Egy csapatban lehetett Christy Turlington, Claudia Schiffer, Cindy Crawford és Naomi Campbell. Azok közé a modellek közé sorolják őket, akiknek sikerült megváltoztatni a 80-as és 90-es évek divatját.

Russell Crowe.

Russel, egy nagyon híres Oscar-díjas színész, aki Maximus Decimus Meredius szerepével vált a leghíresebbé. A gladiátor című film után növesztett egy “kis” pocakot is, ami nemcsoda, hiszen már az 54. életévében jár.

Kirstie Alley.

Kirstie egy ikonikus Emmy-díjas amerikai színésznő és filmproducer. Leghíresebb szerepe a “Nicsak ki beszél” című filmekből származik, ahol Mollie karakterét személyesíthette meg. Már nem foglalkozik színészkedéssel, jelenleg a Szcientológiai Egyház oszlopos tagja, valamint 67 éves is elmúlt már.

Matthew Perry

A Jóbarátok ikonoikus sztárja, aki nem mellesleg egy kanadai-amerikai színész. Többnek látszik, de csak 48 éves. Elképesztő poénjai és humorérzéke, mindig elvarázsolta a TV nézőket. Sajnálatos módon huzamosabb ideig kellett egy speciális rehabilitációs klinikán lennie.

Ezt is olvasd el