9 kép, ami egyértelműen bizonyítja, hogy a nők és a férfiak teljesen máshogy értelmezik a gyereknevelés fogalmát

A legboldogabb nap az életben a gyermek születésének napja. Ezek a kis angyalok beragyogják a szülők életét, boldogságot visznek a mindennapjaikba, sőt sokkal kiegyensúlyozottabbá válnak, mint amilyenek eddig voltak. Amikor egyre nagyobbakká válnak már sokkal több mindent lehet velük csinálni, például képességfejlesztő játékokat lehet velük játszani, vagy el lehet őket vinni az állatkertbe, vagy meg lehet őket tanítani biciklizni. Igen ám, csakhogy a szülők közel sem ugyanúgy játszanak a gyerekkel, például az édesapák más oldalról közelítik meg a vidámparki játékok használatát, vagy épp az együtt töltött szórakoztató perceket. Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy miben különbözik az anyai és apai gondoskodás ha gyereknevelésről van szó.

Az édesanyák és édesapák valahogy teljesen máshogy értelmezik a képességfejlesztő játékokat.

Hatalmas különbség van az anyukák és az apukák által kitalált jelmez között.

Az édesanyák olyan vidámparki játékra ülnek fel, amire gyermekük szeretne. Az édesapák viszont olyanra ültetik be őket, ami számukra szórakoztató.

Az állatkertbe járás is nagyban különbözik. Az édesanyák sosem lógatnák be így a gyereküket az állatokhoz.

Az édesapák óriási felhajtást tudnak csapni, ha ők viszik sétálni a gyerekeket.

Az édesanyák és az édesapáknak másmilyen a problémamegoldó készsége.

Míg az anyukákkal móka és kacagás a bunyózás, addig az apukákkal olyan, mintha iszapbirkózó meccsen lennél.

Az édesanyák mindig kitalálnak valami izgi programot, amit gyerekeikkel együtt csinálhatnak. Az apukák viszont olyat, ahol ők mulatnak a gyerekek meg csak vannak.

Hivatalosan az apukák feladata lenne, hogy a gyermeküket megtanítják biciklizni. De ahogy látjuk ez is inkább olyan program, amit ők szeretnek csinálni. Az édesanyák ezzel szemben, mindent megtesznek, hogy gyerekük egyedül is tudjon kerékpározni.

Add Comment