KeződoldalÉrdekességek9 látványos film 2020-as premierje, ami az egész világot lázba hozza

9 látványos film 2020-as premierje, ami az egész világot lázba hozza

-

A 2020 tele lesz lenyűgöző filmbemutatókkal. Vígjátékok, drámák, akciófilmek sorát tekinthetjük meg a mozikban.

Mindannyian türelmetlenül várjuk a közelgő filmeket. Cikkünkben eláruljuk, melyek lesznek az idei év premierjei, amik miatt biztosan te is gyakrabban látogatod majd a magyarországi multiplexeket.

Mulan

Megjelenés dátuma: március 25.

A film a Mulan rajzfilm adaptációja. A történet egy bátor lányról szól, aki apja helyett csatlakozik a hadsereghez a hódítók elleni harcra, ezáltal pedig Kína történetének egyik legnagyobb harcosává válik majd.

A Disney egy óriási casting alatt választotta ki a Mulant alakító színésznőt, aki több ezer lány közül végül Liu Yifei lett.

Bosszúállók

Megjelenés dátuma: november 4.

A Bosszúállók 2019-es befejezése után a Marvel alkotói újabb filmmel rukkolnak elő. A mozi eseményei Thanos legyőzése után zajlanak: a halhatatlan lények, amelyek elrejtőznek az emberek elől, egyesülnek, hogy megmentsék a világot a közvetlen veszélytől.

A szereplők névsora is lenyűgöző: Angelina Jolie, Salma Hayek, Millie Bobby Brown, Kit Harington és Richard Madden és még sorolhatnánk. Kit egy fényképet is közzétett azzal a megjegyzéssel, hogy örül a Stark testvérek újraegyesülésének.

Fekete Özvegy

Megjelenés dátuma: április 24.

Scarlett Johansson KGB ügynöke, Natasha Romanoff szerepében tér vissza szülőföldjére, hogy megnézze a múlt szellemeit. Emlékezni fog olyan dolgokra, amik vele történtek azelőtt, hogy csatlakozott volna a Bosszúállókhoz. Ezen kívül még Vasember is szerepet kap a filmben, ami kifejezetten fantasztikus, hisz a Végjátékban a nézőknek búcsút kellett venniük Tony Starktól.

Bill és Ted 3.

Megjelenés dátuma: augusztus 20.

A film folytatja a két rosszfiú történetét, akik arról álmodoztak, hogy rocksztárok lesznek. Az élet azonban különböző akadályokat gördít eléjük, munkát kell találniuk és így tovább. Azonban minden megváltozik, amikor jövőbeli énjeikkel találkoznak.

Keanu Reeves-nek még a szakállától is meg kellett válnia a szerep kedvéért.

Free Guy

Megjelenés dátuma: július 1.

A kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában ő egy háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját történetének főhőse. Ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megment…

Top Gun: Maverick

Megjelenés dátuma: június 24.

Tom Cruise visszatér szerepéhez, amely világsztárrá tette őt. A Top Gun folytatásában Maverick a fiatal pilóták mentora lesz. A film tele lesz akcióval, veszélyes mutatványokkal és őrült harcokkal.

A sebhelyes arcú

Megjelenés dátuma: április 2.

Tom Hardy a legendás Al Capone életének utolsó napjait játssza majd el, tíz éves börtönbüntetése után. Hatalom nélkül és teljes magányban az ex-bűnügyi főnök visszaemlékezik nehéz múltjára és az erőszakos bűncselekményekre.

Szellemirtók: Az örökség

Megjelenés dátuma: július 2.

A film rendezője úgy döntött, hogy összeszedi a régi csapatot és nosztalgiázik egy kicsit. A filmet egy olyan gazdaságban mutatják be, amelyet az egyedülálló anya megkapja örökségét. Gyermekei felfedezik nagyapjuk házát, amelyben találnak egy autót, amely a híres Szellemirtók tulajdonában volt.

Sonic, a sündisznó

Megjelenés dátuma: február 12.

Sonic, a kék sündisznó, akit mindannyian ismerhetünk a híres videojátékokból, illetve barátja, Tom harcolni fog a gonosz orvos, Robotnik ellen, akit Jim Carrey alakít.

BÓNUSZ

Harry Potter és az elátkozott gyermek

A Warner Bros. 2016-ban azt elárulta, hogy a Harry Potter filmeknek még lesz folytatása, amelyet 2020-ra fognak elkészíteni. Ez az oka annak, hogy az év elején robbant a hír, hogy Harry Potter visszatér a képernyőre. De valószínűleg ezek mindössze csak pletykák, legalábbis Daniel Radcliffe ezt állítja Instagram-oldalán. A Warner Bros. azt nyilatkozta, hogy a Fantastic Beasts sorozat befejezése után kezdik el a franchise-munkát. Ez azt jelenti, hogy még körülbelül 2-3 évig kell várnunk rá, ami idén le is telik.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...