KeződoldalEmberek9 módszer, amivel karaktered meghatározza cipőválasztásodat

9 módszer, amivel karaktered meghatározza cipőválasztásodat

-

Mindannyiunk ruhatárának része a cipő, hiszen ennek hiányában télen-nyáron mezítláb kellene járnunk. Szekrényünk és ruhatárunk ezen darabjára nagy figyelmet fordítunk, hiszen nemcsak a külseje fontos, az, hogy passzoljon mindenhez, hanem a kényelmi szempontokról sem szabad megfeledkeznünk.

Természetesen mindenkinek más az ízlése, színben, fazonban és nem utolsó sorban sarokméretben is. A pasik elsősorban a kényelmi szempontokat tartják szem előtt, ezzel szemben a hölgyek stílusukhoz, ruháikhoz, esetleg szakmai pozíciójukhoz választanak cipőt.

Arról azonban, már kevesen tudunk, hogy tudat alatt ugyan, de karakterünk szerint vásárolunk lábbelit. A nyitott és kreatív emberek leginkább a fényes típusukat részesítik előnyben, míg a rugalmas és mérsékelt személyiségek a kényelmes és semleges snickereket kedvelik.

Posztunkból megtudhatod, melyik karakter milyen típusú lábbeli mellett teszi le a voksát.

Nyitott személyiség

A nyitott emberek a fekete-fehér cipőkkel ellentétben, a színes cipőket részesítik előnyben. A szín személyiségük kifejezésének egyik eszköze, ugyanis a semleges színek nem a nyitottságot és vidámságot jelképezik, hanem inkább az unalmat.

Kreatív

Az élénk színű és színes cipők nyitottságról, kreativitásról és rendkívüli képzelőerőről tanúskodnak. Ezek a cipők az emberek egyfajta vágyáról árulkodnak. Figyelemfelkeltő, ezáltal a tekintetek önkéntelenül is, de az adott személyre összpontosulnak.

Kellemes

Egy tanulmány szerint azok, akik praktikus, kényelmes és megfizethető cipőket viselnek, nagyon kellemes emberek. Szerények, nagylelkűek, barátságosak, személyiségüket pedig, nem a drága lábbelik formálják. A kevésbé kellemes emberek inkább választanak férfias megjelenésű vagy magasabb, emelt sarkú cipőket.

Lelkiismeretes

A lelkiismeretes emberek cipője mindig, minden helyzetben tiszta és gondosan válogatott. Nem feltétlenül vonzó és nem feltétlenül vadonatúj állapotú. Éppen az adja a lelkiismeretességet, hogy bár lábbelijük már használt, mégis gondosan ápolt és nem agyon nyűtt.

Nyugodt

Egy tanulmány szerint a nyugodt emberek leginkább az alkalmi cipőket kedvelik, de kerülik a kihívó és élénk színű lábbeliket. A telitalpas modelleket részesítik előnyben a magassarkúakkal szemben.

Zárkózott

Az ilyen cipő nem árul el semmit viselőjéről, ugyanis túl zárkózott. Cipője általában fehér vagy fekete és nem feltétlenül tiszta. Cipője se nem vonzó, se nem elegáns, minél egyszerűbb és kényelmesebb. Személyiségjegyei így rejtve maradnak.

Nem átlagember

A márkás és drága cipőt viselő ember szereti kihangsúlyozni társadalmi helyzetét. Mindenkivel tudatja, hogy megengedheti magának a drága lábbeliket, vagyis azt, hogy nem egy hétköznapi nő vagy férfi.

Figyelmes

Azok az emberek, akik nagy figyelmet fordítanak cipőjükre, nyitottak az új tapasztalatokra. Leginkább vonzó és szokatlan lábbeliket viselnek, amik gyakran élénk színűek is.

Aggódó

Az ilyen és hasonló lábbeliket viselőknek sok gondoskodásra és figyelemre van szükségük. Ruházatukat és cipőjüket is személyiségjegyeik feltárására használják. Éppen ezért választanak elegáns, ugyanakkor szokatlan stílusú cipőket. A magassarkú, kényelmetlen cipő azt jelzi, hogy viselője kíváncsi mások véleményére, valamint, hogy a társadalmi imázst a praktikusság elé helyezi.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...