KeződoldalEmberekA 12 éves lány kiontotta saját életét - Utolsó szavaival még elmondta,...

A 12 éves lány kiontotta saját életét – Utolsó szavaival még elmondta, anyjának mit tettek vele

-

Rachel Halliwell azon nők közé tartozik, akik idő előtt elveszítették gyermeküket. Az édesanyának volt egy 12 éves lánya, Semina, aki egy komoly és mély trauma következtében kiontotta saját életét. Rachel azt mondta, hogy lánya utolsó szava az volt, hogy erőszakot alkalmaztak rajta. Ez volt az, amit aztán a lány nem tudott feldolgozni.

“Napi szinten zaklatták őt online miután ártatlanságát erőszakkal elvették. Nem bírta tovább.” – mondta könnyes szemmel az édesanyja.

Semina június 12-én, szombaton hunyt el, miután négy napon át kórházban feküdt.

“Ő egy igazi harcos volt. A 12 éve alatt háromszor volt szívrohama és mindegyikből felgyógyult. Most viszont saját kezűleg akart végezni magával. Olyan komoly sérülést okozott magának, hogy az orvosoknak kómába kellett tenni, hogy felépüljön. Az utolsó szavak, amiket mondott az volt, hogy erőszakkal vették el a szüzességét. Néhány nap múlva az én angyalom elment.”

Semina tragikus esete a parlamenti bizottság egyik ülésén is felmerült. Apsana Begum munkáspárti képviselő megkérdezte Gavin Williamson oktatási minisztert mit lehetne még tenni a gyermekek bántalmazás elleni védelme érdekében?!

“Szerettem volna kiemelni a 12 éves Semina esetét, aki nyilvánosságra hozta, hogy mit tettek vele. Mivel nem bírta el ennek a traumának a terhét merényletet kísérelt meg saját maga ellen.”

“Semina olyan gyönyörű és vicces volt. Szeretett énekelni és táncolni. Egy modellügynökség is felfigyelt a szépségére és szerették volna, ha neki dolgozik. A én kicsi lányomnak viszont nem volt olyan sok önbizalma. Nem látta, mennyire szép. Szerető és gondoskodó ember volt, imádta a testvéreit Rafyt és Jorget. Ők is annyira szerették őt. A család és a barátok is odavoltak érte, hisz remek természet volt. Nincs szó arra mennyire összetört a szívem. A halálával olyan űr keletkezett, amit nem lehet betömni.” – mondta Rachel.

Semina esete a világhálón is nagy visszhangot keltett. A család rengeteg üzenetet kapott. Sokan tisztelegtek Semina emléke előtt.

“Olyan szívszorító. Őszinte részvétem az egész családnak ebben a nehéz időben.” – írta az egyik.

“Nincsenek szavak. Semina, Te vagy a legfényesebb csillag a mennyországban.” – fogalmazta meg egy másik.

“Ezt szörnyű olvasni és még nehezebb átélni. Kitartás és erőt kívánok az egész családnak.”

A Merseyside Rendőrség szóvivője azt mondta: “Mindent megteszünk, hogy kivizsgáljuk a februárban történt nemi erőszak gyanúját.”

Semina virrasztása

Március 23-án bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint február 25-én egy southporti címen erőszakkal elvették egy egy 12 éves ártatlanságát. Az ügyben nyomozás indult, majd egy fiatalkorú önként jelentkezett a rendőrségen kihallgatásra. Az esettel kapcsolatos vizsgálatok még zajlanak.

Ma már szerencsére vannak segélyhívók, melyek kifejezetten nemi erőszak vagy erre kiterjedő bűncselekmény gyanúját tudják bejelenteni. Olyan szervezeteket is létrehoztak, melyek támogatják és segítik a traumát átélt embereket.

Mi is őszinte részvétünket kívánjuk az egész családnak. Legyen Seminának könnyű a föld.

Ezt is olvasd el