KeződoldalEmberekA 12 éves lánynak hasi fájdalmai voltak - A kórházban kiderült, hogy...

A 12 éves lánynak hasi fájdalmai voltak – A kórházban kiderült, hogy vajúdik

-

Sokkoló hír kavarta fel az internetfelhasználókat. Egy tizenkét éves lány hasi fájdalmakra panaszkodott, ezért szülei mentőt hívtak hozzá. Ekkor még fogalmuk sem volt róla, mi fog történni. A legelképesztőbb, hogy maga a lány sem tudott arról, hogy várandós.

Az eset Kantábriában, Spanyolország északi részén történt. A lány egy egészséges kisfiúnak adott életet, még december 6-án vasárnap. A tinédzser súlyos gyomor-és hasfájásra panaszkodott, amiről nem sokkal később kiderült, hogy szülési fájdalmai vannak. Mire a mentősök a helyszínre érkeztek, a szülés már megkezdődött, ezért már csak a levezetést követően szállították kórházba a fiatal anyát és kisfiát.

A helyi lapok szerint a tizenkét éves lány terhességéről sem a szülei, sem pedig ő maga nem tudott. A hír mindenkit meglepett, beleértve a családot, a szociális munkásokat és az iskola dolgozóit is, ahova a lány járt.

Néhány nap múlva a tinédzser anyát haza engedték a kórházból, de kisfiát még bent tartották. A kicsi ugyan egészséges volt, de szerették volna megfigyelni az állapotát, nehogy valamilyen probléma adódjon.

Mivel az újdonsült anyuka csak tizenkét éves volt, rendőrségi nyomozás kezdődött az ügyben. Az apa kiléte még kérdéses, ahogy az is, hogy pontosan mi történt. A rendőrség még nem zárta ki egyértelműen azt, hogy a tinédzser bűncselekmény áldozata lett.

A lány szülei azonban már döntöttek unokájuk sorsáról. Mivel sem a lányuk, sem ők nem tudják vállalni a gyermek felnevelését, a kisfiút örökbe adják.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...