KeződoldalEmberekA 21 éves lány azt mondja azért vannak problémái, mert túl szép...

A 21 éves lány azt mondja azért vannak problémái, mert túl szép – Még a Tinder is letiltotta

-

Minden nő arról álmodik, hogy tökéletes alakja, szép arca, kifogástalan ruhatára, frizurája és sminkje legyen. Persze vannak olyan szerencsés helyzetben lévő nők, akiknek genetikailag megadatott az álomalak valamint a szép arc, míg másoknak sokat kell ezért tenni. A formás test elérése érdekében több mindent is lehet tenni, például egészségesen étkezni illetve rendszeresen sportolni. Az arc viszont más tészta, mivel a szépség ugyebár szubjektív. Ha valaki azon belül nincs maximálisan megelégedve magával, akkor sebészi beavatkozás során formázhat rajta. Ehhez azonban egy nagyon ügyes és tapasztalt plasztikai sebészre van szükség, aki hegesedés nélkül át tudja szabni az arcot.

Cikkünk főhőse annak ellenére, hogy szépnek tartja magát, ugyanannyira tekinti átoknak mint áldásnak. Luna Benna elmondása szerint nem igen lendíti előre életét az, hogy szép arccal és csinos alakkal rendelkezik. A 21 éves modell története új megvilágításba helyezi a “túl csinos” fogalmát.

Luna modellként és influencerként is tevékenykedik, ám azzal próbált plusz keresethez jutni, hogy fényképeit felnőtt oldalakra töltötte fel. Egy magazinnak adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy ő “túl csinos”. Erre úgy jött rá, hogy különböző problémákkal szembesült a világhálón, melyek személyi jogait sértik.

Például többször belebotlott olyan kamuprofilokba, melyek az ő személyazonosságát, képeit használják. Minden probléma akkor kezdődött, mikor 2017-ben létrehozta Tinder fiókját. Remélte, hogy ezáltal értelmes emberekkel ismerkedhet meg és barátokat szerezhet. Erre a fogadtatásra azonban egyáltalán nem számított. Nem sokkal azután, hogy regisztrált és képeket töltött fel, postaládáját elárasztották az üzenetek.

“Körülbelül 3 évvel ezelőtt kezdtem el használni ezt a közösségi oldalt, és már a kezdetek-kezdetén buta és furcsa üzenetek fogadtak. Volt, aki megkért, hogy menjek hozzá feleségül. Az illető hajlandó lett volna fizetni azért, hogy legalább egyszer találkozzak vele. Én ilyenbe azonban nem soha nem egyeztem bele.” – mondta.

Egy idő után feltűnt neki, hogy fotóival kamu profilokat hoznak létre, de nemcsak Tinderen, hanem különböző platformokon. A Facebookon az egyik ilyen fióknak több mint ezer követője van. Állítása szerint van, hogy megfenyegetik és azt mondják, túlságosan szép.

“Az emberek ellopják a fotóimat és azzal keresnek pénzt. Hamis profilok mögé bújnak. Amikor valaki ellopja a fotóimat és hamis információkat hoz létre, akkor nagyon csalódott vagyok.” – mesélte.

Luna megpróbálta felvenni a harcot a csalókkal, de mind hiába. Az egyik hamis profil törlése után, jön egy másik. Aggodalmának azonban ezzel még nincs vége. A Tinder a 21 éves fiatal lány fiókját csalárdnak tartotta ezért blokkolta. Ezek után megpróbált többprofilt is létrehozni, de mindig zsákutcába futott.

Az interjú során azt is elmondta, hogy sok nő irigy és féltékeny rá a külseje miatt. Volt, hogy jelentették őt az adminnak, mert jelenléte és képei sértették az oldal, csoport szabályait. Ennek ellenére örül, hogy regisztrált a Tinderre, mert több olyan emberrel is megismerkedett, aki jóbarátjává vált, s itt ismerte meg párját is, akivel felnőtteknek szóló képeket készíttet.

Ezt is olvasd el