KeződoldalEmberekA 32 éves influenszer szelfizés közben zuhant le a szikláról - Az...

A 32 éves influenszer szelfizés közben zuhant le a szikláról – Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét

-

Az utóbbi években egyre több olyan fotó és felvétel látott napvilágot, amin az emberek veszélyes körülmények közt pózoltak. Persze tudjuk, hogy vannak, akik imádják mikor az adrenalin szétfeszíti a testüket, és szándékosan keresik azokat a tevékenységeket, hobbikat, helyzeteket mely során újra és újra átélhetik ezt. Pontosan ebből kifolyólag ugranak le magas sziklákról a tengerbe, mennek el ejtőernyőzni vagy budzsi jumpingolni.

Ez azonban csak néhány tevékenység a sok közül. Sajnos azonban előfordul, hogy a legóvatosabb, legkörültekintőbb és tapasztaltabb embereket is éri baleset, ami olykor visszafordíthatatlan következményeket okoz. Ez történt a 32 éves Sofia Cheunggal is, aki egy vízesés szélén próbált meg fotózkodni, de megcsúszott és lezuhant.

Sofia aktív közösségi média-felhasználó volt, aki korábban nagyon sok képet osztott meg magáról szikla szélén, hegycsúcson, és egyéb extrém helyen. A fiatal influenszer a hétvégén vesztette életét, Hongkong festői vízesésénél.

Három barátjával karöltve indult útnak délelőtt 11 órakor a Ha Pak Lai nevű természeti területre, majd nagyjából 17 óra körül vesztette életét a Tsing Dai-patak vízesésénél. A síkos sziklákon megcsúszott a lába és 5 méter zuhant a mélybe.

Barátai azonnal értesítették a mentőket, akik nyomban a helyszínre siettek. Miután megtalálták a Chai Wan-i Pamela Youde Nethersole keleti kórházba szállították, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni és halottnak nyilvánították.

A Ha Pak Lai területén lévő úgynevezett “Pineapple Mountain” óriási népszerűségnek örvend a túrázók körében, főleg naplementekor. Sofia Instagramja tele volt olyan képekkel, melyek különböző túrahelyszíneken készültek. Hol hegyet mászott, hol a tengerparti sziklákat hódította meg. Imádott mindent, ami a természethez kapcsolódott. A túrázás mellett rendszeresen kajakozott, szörfözött és természetesen fotózott.

Több képén is látható, hogy nem vetette meg a veszélyes helyeket. Az egyik fotón egy olyan szila tetején egyensúlyozik, ami a hegyekben van. Azon az elven volt, hogy minden pillanatot és lehetőséget meg kel élni. Utolsó képe július 9-én került fel, ahol a követői komment formájában rótták le tiszteletüket.

Utoljára közzétett képe

Őszinte részvétünk az egész családnak! Legyen neki könnyű a föld!

Ezt is olvasd el