KeződoldalEmberekA 4 éves kislány Spanyolországban dobta bele üzenetét a tengerbe, melyre váratlan...

A 4 éves kislány Spanyolországban dobta bele üzenetét a tengerbe, melyre váratlan válasz érkezett.

-

Valószínű sokan eljátszadoztatok már azzal a gondolattal nyaralás során, hogy milyen jó és izgalmas lenne, ha egy üvegbe üzenetet tennénk, pontosan úgy, mint a mesékben és vízre bocsátanánk. Nyilván nincs olyan sok esély arra, hogy valaki megtalálja és válaszoljon rá, de azért reménykedni lehet. Ugyanígy reménykedett történetünk főszereplője is a 4 éves Taylor Powell. A kislány eredetileg Weston-super-Mare-ben él az Egyesült Királyságban, ám édesapja meglepte és úgy döntött elviszi őt Spanyolországba nyaralni. Santa Susanna városára esett a választásuk, ami nem messze helyezkedik el Barcelonától. A kislány itt döntött úgy, hogy fogja megírt üzenetét és egy üvegbe helyezve bedobja a tengerbe.

Az alábbi képen lehet látni Taylort édesapjával, és annak barátnőjével karöltve.

A spanyolországi nyaralás így sokkal izgalmasabbá vált, mint gondolta. Hatalmas lelkesedéssel dugta bele a feltekert üzenetet egy üvegbe és hajított bele a tengerbe.

A papíron ez a szöveg állt:

“Hello, a nevem Taylor Powell, négy éves vagyok és most apukámmal nyaralok Spanyolországban. Ha megtalálod ezt az üzenetet, kérlek küldj egy képet a 07540470097-es telefonszámra a neveddel és az országoddal. Szeretettel Taylor.”

Azt gondolták, hogy itt véget is ér a történet, bedobták az üzenetet és el fog veszni a végtelenbe. Nos nem így történt. Csodával határos módon Taylor 31 esztendős édesapja, Richie Powell egy kis idő elteltével üzenetet kapott.

Lánya levelét Alex és Szása találta meg, akik a követező üzenetet írták.

“Szia Taylor! Megtaláltuk az üzeneted a Moszkva folyóban (ez Oroszországban található). Reméljük, jól éreztétek magatokat a spanyolországi nyaraláson! Moszkvából szeretettel: Szása és Alex.”

Az üzenetbe egy térképet is mellékeltek, hogy tudják, honnan is jött a válasz.

Amikor Taylor apukája elmondta neki, hogy válaszoltak a levelére, a szemei hirtelen felcsillantak. Hihetetlen boldogság járta át a kis lelkét. Taylor azt mondta, hogy szerinte a sellők és a delfinek juttatták el hozzájuk a palackot. Története futótűzként terjedt a neten és édesapján kívül több kommentelő is furcsának találta, hogy ilyen gyorsan odaért Moszkvába.

Te mit gondolsz? Lehetséges lenne?

Ezt is olvasd el