KeződoldalCelebA 44 éves modell egy gyönyörű lánnyal jár, azonban az internetezők azt...

A 44 éves modell egy gyönyörű lánnyal jár, azonban az internetezők azt akarják, hogy szakítsanak

-

Mit gondoltok, mi kell egy harmonikus, boldog párkapcsolathoz?

Michael Stomatuk egy 44 éves modell. A képeit elnézve, valóban jó csillag alatt született. Valljuk be, hogy a hírességek élete a hétköznapi ember szerint abból áll, hogy költi a pénzét, csajozik, iszik meg néha becsúszik egy-egy válóper. De ez természetes.

Azért sokan vagyunk vele úgy, hogy örülnénk, ha egy modell oldalán vonulhatnánk végig az utcán. A legtöbb lány szeme csillogna, ha Jason Momoa-val kézenfogva mehetne be a CBA-ba 30 dkg parizerért. Azonban tudjuk, hogy minden csoda három napig tart. Hiába egy jóképű modell, ha már 44 éves, előbb utóbb őt is megrágja az idő vasfoga.

Michealnek egy 25 éves barátnője van, akit Emily-nek hívnak. Állítólag tökéletes párkapcsolatban élnek. 3 éve ismerkedtek meg jógaórán és a lányt egyből rabul ejtette a férfi fantasztikus kisugárzása. Michael volt az, aki kezdeményezett, mivel Emilynek aggályai voltak a nagy korkülönbség miatt. Egy gyors telefonszámcsere után meg is kezdődött a közös életünk története.

Mivel Michael gyakorlatilag celebnek számít bizonyos körökben ezért az Instagram oldalát rengetegen látogatják. A közös fotók alatt konkrét kommentháborúk zajlanak és sokan vannak, akik ellenzik ezt az egész kapcsolatot.

A lány még privát üzeneteket is kap, melyekben próbálják a fejét mosni, hogy a túl nagy a korkülönbség és a férfi amúgy is hűtlen hozzá. Vannak, akik cukrosbácsinak titulálják Michaelt.

Az igazság az, hogy mindkét fél szerint jó a kettejük viszonya. A lány egy modellel járhat, a férfi pedig egy 20 évvel fiatalabb lánnyal. Ez egy tipikus win-win szituáció.

Egy dolgon azonban érdemes elgondolkodni. Mi lesz 10 év múlva? Mi lesz akkor, ha gyermeket szeretnének? Mire érettségizne, Michael már 60-on bőven túl lesz.

Nyilván most szép és jó a dolog, de a nagy korkülönbség egy hosszú távú párkapcsolatnál mindenképpen necces, mellyel tisztában kell lennie mindkét félnek. A férfinak is el kell gondolkodnia azon, hogy mennyire befolyásolja mindez a fiatal barátnője életét? Arra kárhoztassa, hogy nem lehet gyermekük? Eléggé felelőtlen döntés.

A szerelem egy idő múltán megkopik. Michael sem lesz örökké modell…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el