KeződoldalEmberekA bébiszitter húst adott a gyerekeknek - Az anya elképesztően magas összeget...

A bébiszitter húst adott a gyerekeknek – Az anya elképesztően magas összeget követel tőle

-

Ez a sztori a tengeren túlról érkezett, amelyben egy bébiszitter járt rosszul, ugyanis húst adott a gyerekeknek, akikre vigyázott. Állítólag sem az anya, sem pedig a gyerekek nem szóltak a bébiszitternek arról, hogy vegetáriánusok, így a kicsik nem kaphatnak húst.

Az anya nem tudta túl tenni magát a dolgon és horribilis összegű kártérítést követel a 19 éves lánytól. Természetesen a gyerekeknek semmi baja nem lett, az édesanya mégis nagy feneket kerített annak, hogy zöldség helyett gyermekei húst kaptak.

A bébiszitter mesélte el a történetet az egyik közösségi oldalon. Elmondta, hogy már két éve vigyáz gyerekekre, de ez a család új volt számára, még soha nem volt náluk. Egy kilenc éves kisfiúra és egy hétéves kislányra vigyázott, amikor a gyerekek csirke nuggetset kértek tőle vacsorára. A két gyermek jól is viselkedett, ezért a fiatal nő jutalomul rendelt nekik egy-egy Happy Meal menüt.

Az édesanya korábban érkezett haza, így éppen rajtakapta gyermekeit azon, hogy húst esznek. Amint ezt meglátta elvette tőlük az ételt és elkezdett kiabálni a bébiszitterrel. A nő azt mondta, hogy milyen rettenetes nőszemély hagyja, hogy a gyerekek halott állatokat egyenek.

A bébiszitter posztjában azt is elmondta, hogy senki nem tájékoztatta arról, hogy a család vegetáriánus, de az anya erre csak annyit mondott, hogy “fogadja el, hogy nem mindenki eszik húst”.

Ezt követően a gyerekek édesanyja fizetés nélkül küldte el a fiatal lányt, később pedig egy üzenetet is küldött neki, hogy gyerekenként háromszáz dollárt, azaz több, mint kilencvenezer forintot követel tőle. Az indoklás annyi volt, hogy gyermekei kénytelenek voltak elszenvedni ezt a “traumát”. Sőt, ha a 19 éves lány nem fizet, akkor bírósághoz fordul. A bébiszitter leírta, hogy nem áll szándékában fizetni, továbbá a bíróságtól sem ijed meg, hiszen édesapja és bátyja is ügyvéd.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...