KeződoldalEmberekA bölcsőde dolgozói cipő nélkül engedték ki a gyerekeket játszani, meg is...

A bölcsőde dolgozói cipő nélkül engedték ki a gyerekeket játszani, meg is lett az eredménye. Íme a részletek.

-

Amikor otthagyjuk gyermekeinket az óvodába akkor a lelkünk megnyugszik, hiszen tudjuk, hogy szakemberek vigyáznak életünk értelmeire. Abban a hitben vagyunk, hogy óvják, féltik őket és megfelelően gondoskodnak róluk, például hideg időben felöltöztetik őket, nyáron pedig vigyáznak, hogy ne legyenek sokáig a tűző napon. Sajnos azonban előfordul, hogy az óvónők, óvodai dajkák nem figyelnek a gyerekekre elég körültekintően, és ilyenkor bizony megtörténhet a baj. Ebben az esetben a szülők szíve azonnal megáll, ahogy telefonálnak az oviból, és rohannak be, hogy ellenőrizzék mekkora a baj. Szerencsére az ilyen jellegű esetek nagyon ritkán fordulnak elő, de minden egyes rossz döntés, vagy hiba komoly következményeket vonhat maga után.

Tiffanie Cedillo szörnyű dolgokat tapasztalt meg, mikor elment egy éves gyermekéért a bölcsibe. Kifutott a vér az arcából, mikor megpillantotta, hogy lányával mi történt. Az incidens óta nem hajlandó otthagyni lányát a bölcsibe.

Tiffanie Texasban él kislányával együtt, és oda is járatja bölcsődébe. Nem akart hinni a szemének, mikor meglátta otthon, hogy a gyerek talpán másodfokú égési sérülések vannak. Az édesanyának volt egy két keresetlen szava a bölcsőde dolgozóihoz, mikor észlelte, hogy 16 hónapos kislánya lábai teljesen fel vannak hólyagosodva.

Kiderült, hogy a dolgozók nem adtak a gyerekre cipőt, mikor kivitték őket játszani.

A bölcsőde dolgozói figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy a nap tűzforróvá melegítette a betont és arra mezítláb kiengedték a gyerekeket. Tiffanie nagyon kikelt magából, hozzátesszük jogosan, hiszen ki az, aki kiengedi a tűző napra cipő nélkül a gyerekeket?!

Az édesanya azzal a céllal hozta létre ezt a posztot, hogy minden szülő figyelmét felhívja a problémára. “A gyermekemet figyelmen kívül hagyták a bölcsiben és szeretném, ha mindenki megtudná.” – mondta az édesanya.

A kétségbeesett anyuka egyből rohant a gyerekkel a sürgősségire, és a rendőrségnek is beszámolt az esetről. Mivel teljesen elvesztette a bölcsibe és annak dolgozóiba fektetett bizalmát, úgy döntött, hogy otthonában húz fel egy bölcsődét. Így munka közben is tud figyelni gyerekére.

Szülőként nagyjából tisztában vagyunk azzal, hogy mi a legjobb a gyermekünk számára. Te mit gondolsz a munkahelyeken kialakított gyermekfelügyeletről? Jó ötlet lenne? Úgy gondolod, hogy így elkerülhetőek lennének a hasonló esetek? Írd meg kommentben a véleményedet.

Ezt is olvasd el