KeződoldalEmberekA férfi három évig élt az utcán, amikor egy fodrász gyökeresen megváltoztatta...

A férfi három évig élt az utcán, amikor egy fodrász gyökeresen megváltoztatta életét

-

Az eltűnt férfi családjának idén igazán varázslatos karácsonya volt. A 45 éves férfi hatalmas átalakuláson ment keresztül, újra visszakapta régi kinézetét.

Megdöbbentő történet járta be az internetet egy brazil hajléktalanról, aki tíz évvel ezelőtt hagyta el szülőhelyét és Goianiába költözött. João Coelho Guimarães egy évtizeddel ezelőtt szakított meg minden kapcsolatot a családjával, rokonaival. A férfi élete azonban nem az elvárásainak megfelelően alakult. Három évig kénytelen volt az utcán élni és alkalmi munkákból tartotta fenn magát. Az évek során minden helyi lakos megismerte a férfit, aki vidámságával és humorával elnyerte a helyiek szimpátiáját. Alessandro Lobo egy helyi fodrászszalont működtetett és gyakran találkozott João-val, akivel többször is beszélgetett, sőt, ételt is adott neki.

Nagy valószínűséggel João még mindig az utcán élne, ha egy napon nem sétál be a fodrászüzletbe és nem kér kölcsön egy borotvát. A férfi le szerette volna vágni hosszú szakállát, de a tulajdonos úgy döntött, ő maga alakítja át a férfi külsejét. Nemcsak haját mosták meg és vágták le azt és a szakállát, hanem is fürdött és néhány új ruhadarabot is kapott. A teljes metamorfózist rögzítették és megosztották a közösségi médiában. Az internetezők pozitív hozzászólásokkal árasztották el a közzétett képeket és a videofelvételt.

A közösségi oldalra feltöltött fotón nővére felismerte a férfit. Maria Guimarães azonnal felvette a kapcsolatot a fodrászszalon tulajdonosával, hogy találkozhasson rég nem látott testvérével. Néhány nappal később Maria már meg is érkezett a szalonba és tíz év után végre újra láthatta Joãót. A nagy találkozás pillanata rendkívül megható volt. Maria arra kérte testvérét, hogy tartson vele, de a férfi nem volt hajlandó erre. João nem mesélte el nővérének, hogyan került az utcára, azt azonban megígérte neki, hogy Lobón keresztül tartani fogja vele a kapcsolatot. Maria őszintén reméli, hogy egy napon testvére hazatér majd hozzá és a családjához.

Elképesztő átalakulás!

Ugye, mire képes egy ügyes fodrász, fürdés és tiszta ruha? Döbbenetes!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...