KeződoldalEmberek"A férjem meleg, de jól megvagyunk" - A furcsa páros elmeséli, miért...

“A férjem meleg, de jól megvagyunk” – A furcsa páros elmeséli, miért működik még így is a házasságuk

-

A pár boldog házasságban él egymással és már van két kedves kislányuk is. A 35 éves lány heteroszexuálisnak mondja magát, míg a 33 éves párja melegnek vallja magát. Hogy lehet így boldog házasságuk? Elmesélik nekünk…

Brynn Embley és Matthew Nielson egy társasági összejövetelen figyelt fel egymásra. Kiderült, hogy nagyon hasonló érdeklődési körük van. Mindketten rajonganak a Harry Potter könyvekért és azonos véleményen vannak társadalmi kérdésekben is.

Az egyik randin Matthew bevallotta Brynnek, hogy meleg, de a nőt ez cseppet sem zavarta.

A férfinak különösen tetszett és megtisztelőnek érezte, hogy a nő ezek ellenére is szeretett volna tovább találkozgatni. Az ismerőseik körül páran furcsállták, hogy mit keres együtt két különböző orientációjú ember, de a szűk család elfogadó volt.

A szokatlan kapcsolat immár négy éve tart. Boldog és monogám párkapcsolat.

A páros úgy gondolja, hogy a különböző vonzódás még nem jelenti azt, hogy ne lehetnének boldogok együtt. A páros még így is képes megadni a másiknak a törődést, figyelmet, továbbá van köztük egy erős kompatibilitás, ami nagyon ritka.

Ezért döntött úgy a szerelmespár, hogy nem engedik el egymást, hanem pont, hogy összeházasodnak.

Minden kapcsolatnak, így az övéknek is szembe kell nézni hullámvölgyekkel, fájó szívvel, de a szerelmük jelen maradt, életben tartva a szikrát.

Aggódtak, hogy a házasság működni fog-e az intimitás szempontjából, azonban egyelőre nincs probléma.

A páros rengeteget utazik és olvas. Közösen megismerték az LMBTQIA+ közösséget és bemutatják az egész világnak, hogy a legfontosabb az a szeretet és a megértés. Ha két ember egymásra talál, akkor nem számít semmi.

A párosnak született két kislánya: Amandine és Guinevere.

Mit gondoltok? Van jövője a kapcsolatuknak? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el