KeződoldalEmberek"A fiadat ezért fogják zaklatni az iskolában" - Rengetegen támadják az anyát,...

“A fiadat ezért fogják zaklatni az iskolában” – Rengetegen támadják az anyát, mert úgy öltözik mint egy örömlány

-

A 21 éves Charlie Hayes nagyon sokszor találkozik rosszindulatú és kritikus emberekkel, akik állandó jelleggel szemrehányást tesznek neki. A legtöbb bántás a kisgyermekes édesanyáktól érkezik, mivel van egy 3 éves kisfia, Jasper. Ezek az anyukák általában szokatlan öltözködési stílusát kritizálják, és úgy érzik nem megfelelő egy édesanya számára.

Charlie rendszeresen rövid szoknyákban, áttetsző felsőkben, és platform bakancsokban látható. Azt mondja, hogy a troll emberek nemcsak az utcán, hanem a világhálón is kipécézték őt és azt mondják, hogy fiát miatta fogják zaklatni az iskolában.

A 21 éves fiatal úgy gondolja, hogy nem a ruha teszi az embert, és nem a ruha mutat neki jó példát. Szerinte egyáltalán nem kell hagyományosan öltözni ahhoz, hogy valaki jó szülő legyen. Állítása szerint fia nagyon is szereti anyja merész stílusát.

“A negatív hozzászólások többnyire olyan emberektől származnak, akik furcsának vagy emósnak tartanak. Sokszor mondják azt, hogy öltözzek úgy, mint egy anya, nehogy a fiam szégyenkezzen vagy zavarba jöjjön. Volt, aki azt mondta azért fogják zaklatni a fiamat az iskolában mert úgy öltözöm, mint egy örömlány. Az óvodában lévő anyukáktól rendszeresen kapok hideget-meleget, de már nem érdekel. Időpocsékolás lenne ezen kattogni.”

Ahelyett, hogy fejet hajtana, inkább megmutatja, hogy ahogy feljebb is írtuk nem a ruha határozza meg az embert.

“Jó anya vagyok. Szerintem nem kell bizonyos típusú ruhákat viselni ahhoz, hogy jó szülők legyünk.”

A fiatal édesanya először 11 évesen kezdett el a divattal és ruhákkal kísérletezni. Viszont mivel egy kisvárosban nőtt fel, így ruhái miatt többnyire rosszallóan néztek rá. 18 éves volt, mikor megszületett Jasper, s ekkor elköltözött egy másik városba. Ezek után Charlie elkezdett saját stílusa szerint öltözni, és elmondása szerint fia odavan érte.

“Bármit hajlandó vagyok felvenni, ruhákat, szoknyákat, élénk színű felsőket, áttetsző darabokat, platformos cipőket, bakancsokat…stb. Üzenném azoknak az emberek, akik szerint közvetlen összefüggés van az anyaság és az öltözködés között, hogy ez más a 21. század. A régi iskolai elvárások már elavultak. Lehet, hogy néhány idősebb anyuka nem vesz komolyan, de szerintem mindent jól viselek. Ameddig azt látom, hogy a fiam boldog, én is.”

Charlie elárulta, hogy fiával olyanok, mintha legjobb barátok lennének. Azt szokta mondani, hogy anyukája sminkje szép. Néha rózsaszín, néha pedig kék.

A fiatal anyuka elárulta, hogy jelenleg olyan helyen laknak, ahol sok az egyetemi hallgató. Ők sokkal pozitívabban reagálnak az öltözködésére. Volt, aki megkérdezte, hogy az adott ruhadarabot hol vette, mert ő is akar. Charlie egyébként boldog párkapcsolatban él a 20 éves Sammel.

“A stílusom mindig is lázadás volt számomra. A negatív kommentek és megjegyzések pedig arra ösztönöztek, hogy még furcsábban öltözzek.” – mondta.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...