Az esküvő minden pár életének talán az egyik legfontosabb mérföldköve. Hiszen pár évnyi járás és együttélés után egy férfi úgy dönt, hogy senki mással nem szeretné leélni az életét csak azzal a nővel, aki épp mellette van. Ez egy új élet kezdete, ami merőben más lesz, mint amit eddig valaha átéltek. Közös döntéseket hoznak, gyermeket vállalnak, felnevelik csemetéjüket közben pedig jóban-rosszban támogatják egymást. Sok nő és azt gondolom férfi is szeretne egy ilyen életet magának. Pontosan ezt szerették volna cikkünk főhősei is, akik mérhetetlen szeretetet éreztek egymás iránt ám a dolgok hamar 180 fokos fordulatot vettek.

Igaz történetük olyan megható, hogy nem tudjuk végigolvasni úgy, hogy ne ejtenénk közben pár könnycseppet.

Jessica Padgett és Kendall Murphy már kitűzték esküvőjük időpontját, ami 2018 szeptember 29-re esett volna. Ám egy nagyon szomorú és tragikus baleset következtében Kendall 2017-ben életét vesztette. Jessica ennek ellenére nem mondta le az időpontot, hanem szépen megtartották az esküvőt.

A BBC-nek adott interjújában elmondta, hogy miért döntött így.

“Annak ellenére is össze akartam vele házasodni, hogy nem volt fizikailag mellettem.”

Emlékezni szerettem volna a nagy napunkra, amikor felveszem a menyasszonyi ruhámat és ő meglát, majd az oltárhoz vonulunk.” Mivel a pár már előre lefoglalta a fotóst, Mandi Knepp-et ezért őt sem mondták le.

“Éreztem, hogy a vőlegényem ott van mellettem és ez erőt adott, hogy végig csináljam.” – mondta Jessica.

Kendall tűzoltóként dolgozott, ám egy rosszul sikerült mentés következtében életét vesztette.

A kezdeti szomorúságot felváltotta az öröm és a vidámság. Megosztották a boldog pillanatokat egymással, történeteket meséltek egymásnak és együtt emlékeztek vissza Kendall-ra.

Jessica azt mondta, hogy szüksége volt erre a napra és a fotózásra is, hogy túllépjen azon, ami történt. Ezt volt az első lépés a gyógyulás felé.

“Szörnyű, ha valaki olyat veszítünk el, aki mindennél fontosabb számunkra. Eleinte nem tudtam feldolgozni, ami Kendallal történt. Azt hittem csak egy rossz álom és hamarosan felébredek. De nem így történt, egyedül voltam az otthonunkban és ő nem volt sehol. Ez nagyon fájt. – mondta Jessica.

“Szerencsés vagyok, hogy ilyen családom és barátaim vannak, akik mindenben támogatnak.”