KeződoldalEmberekA fiú barátnője helyett tanárának küldte el a pikáns SMS-t - Frenetikus...

A fiú barátnője helyett tanárának küldte el a pikáns SMS-t – Frenetikus választ kapott

-

Mai világunkban már elengedhetetlen, hogy legyen mobiltelefonunk. Szükség van rá a munkánkhoz és a magánéletünkben is. Nem kell otthon ülnünk, ha egy fontos hívást várunk, hiszen bárhol elérhetőek vagyunk. Az SMS-szolgáltatás pedig megkönnyíti dolgunkat, ha éppen olyan helyen vagyunk, ahonnan nem tudunk telefonálni. Egy üzenetet pillanatok alatt elküldhetünk, ráadásul mindezt hang nélkül, így nem zavarjuk a környezetünket sem.

Ugyanakkor könnyedén előfordulhat, hogy rossz telefonszámomra küldjük el üzenetünket.

Pontosan ez történt egy fiatalemberrel, Dave-vel is, aki egy egészen pikáns SMS-t küldött tanárának. Persze nem az adott hölgy volt az üzenet eredeti címzettje, hanem a srác barátnője. Gondolhatnánk, hogy rendkívül kellemetlen szituáció alakult ki a félreküldött SMS-ből, de végül nem így lett. A fiatalember barátnőjét Mirandának hívják, míg a tanár neve Mrs. Hastingsre. A Mrs. pedig egyértelmű jele annak, hogy a tanár bizony férjnél volt. Szerencsére a tanárnő nem vette zokon a furcsa üzenetet, azonnal kapcsolt, hogy nem ő volt a valódi címzett.

A pedagógus nem csinált balhét a félresikerült üzenet miatt, ugyanis rendkívüli humorérzékkel rendelkezett. Dave üzenete így szólt: “Nagyon dögös voltál ma abban a szoknyában, imádom a gyönyörű lábad.” Andrea, az 54 éves tanár azonnal válaszolt a fiú üzenetére: “Köszönöm a bókot kedves David, de nem hiszem, hogy ezt nekem szerette volna címezni. Üdv, Mrs. Hastings.”

Természetesen Dave-nek másnap első dolga volt elnézést kérni a jó fej oktatótól, majd elmesélte a rövid sztorit barátnőjének is, aki jól szórakozott barátja félreküldött üzenetén.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...