KeződoldalÉrdekességekA Glamour magazin szerint így változott meg a szépségideál 2020-ra

A Glamour magazin szerint így változott meg a szépségideál 2020-ra

-

A februárban megjelent Galmour magazin címlapját 11 modellel készítették el, és a szerkesztők megpróbálták kiválasztani a legjobbat, aki végül az újságosoknál viríthat. Minden lány egyedi és különleges és a Glamour arra törekedett, hogy minél újabb és szokatlanabb arcok jelenjenek meg a borítójukon. A mai posztunkban ezeket a lányokat szedtük össze és jó pár érdekes információt gyűjtöttünk róluk össze, amik inspirálóan hathatnak rátok.

1, Sophia Hadjipanteli

Ez a nő úgy döntött, hogy nem szedi tovább a szemöldökét. Ezzel az elhatározással rengeteg tervező szívét nyerte el. Régebben rengetegen kinevették Sophia, ám felülkerekedett ezen és most részt vesz a London Fashion Week-en. Ezen kívül Instagram fiókját több százezren követik.

2, Harnaam Kaur

Harnaam policisztás petefészek szindrómában szenved, és emiatt a betegség miatt nőtt neki szakálla. Ennek ellenére ő nem szégyelli, hogy szőrös az arca, hanem bátran felvállalja egyéniségét. Megmutatja a világon élő összes nőnek, hogy lehetnek úgy is sikeresek és gyönyörűek, ha szokatlan külsejük van.

3, Munroe Bergdorf

Munroe valójában egy transznemű modell, aktivista és DJ. A L’Oréal márka kampányában vesz részt, sőt a Dazed és a Vanity Fair magazinok fotózására is őt hívták.

4, Chidera Eggerue

Chidera a “SaggyBoobsMatter” nevű mozgalom elindítása után lett igazán felkapott. Eme aktivista arra kérte meg az Instagram felhasználókat, ha egy kicsit is eltérő megjelenésű keblekkel rendelkeznek, mint amilyeneket a közösségi platformokon lehet látni, akkor osszák meg képeiket. Chidera belefáradt abba, hogy egy szépségideálnak kelljen megfelelni, ezért úgy határozott, hogy változtat.

5, Stephanie Yeboah

Stephanie egy 30 esztendős plus size méretű modell, aki épp egy könyvet ír a szépségről. A modell nagyon szereti a ruhákat, szeret öltözködni és nem fél megosztani magáról a képeket Instagramon.

6, Jeyza Gary

Jeyza egy úgynevezett “lamellar ichthyosisban” szenved, ami egy olyan különleges genetikai betegség, mely során a bőre kéthetente megújul. Ez a “betegség” nem szegte kedvét, sőt ő lett az első modell, akinél ezt a fajta genetikai problémát diagnosztizálták. 2020-ban mind a Glamour mind a Vogue magazin borítóján ő szerepelt.

7, Katie Piper

Katie egy igazi harcos, ugyanis túlélt egy merényletet, amit saját ex barátja követett el ellene. A férfi savval támadt egykori barátnőjére, akinek arca komoly sérüléseket szenvedett el. Kómába is esett a kórházban, majd miután felébredt úgy döntött, hogy megosztja történetét a világgal. Aktivistaként harcolt az erőszak ellen és emelt fővel mutatja meg miként változott meg a támadás után.

8, Amber Jean Rowan

Amber 15 éves volt, mikor az orvosok alopeciat diagnosztizáltak nála. 16 éves korára elvesztette a haja teljes egészét, és parókát kezdett hordani. Később megbékélt saját magával és megmutatta magát a nyilvánosságnak.

9, Michelle Elman

Michelle a “Scarred Not Scared” című blog szerzője, aki elmeséli, hogy sikerült 20 évesen legyőzni egy agydaganatot. Michelle aktívan támogatja azokat az embereket, akik nehéz helyzetben vannak és ösztönzi őket, hogy ne adják fel a küzdelmet.

10, Nabela Noor

Nabela egyáltalán nem fél attól, hogy megmutassa tökéletlenségeit a nagyvilágnak. Instagramon 1,3 millió ember követi őt és mindig jó tanácsokkal látja el rajongóit. Inspirálja az embereket arra, hogy szeressék saját magukat, úgy ahogy vannak.

11, Hani Sidow

Hani egy olyan modell, aki minden alkalommal hidzsábba van. Már több mint 5 éve fent van Instagramon és bemutatja, hogy semmi sem akadályozhatja vagy zavarhatja meg abban, hogy kifejezze saját magát.

Téged melyik modell inspirál legjobban?

Ezt is olvasd el