KeződoldalEmberekA három gyermekes orosz illusztrátor művei a legnagyobb bizonyíték arra, hogy egy...

A három gyermekes orosz illusztrátor művei a legnagyobb bizonyíték arra, hogy egy nagy családban sosem lehet unatkozni

-

Alexandra Sovetova egy orosz származású művész és illusztrátor, aki úgy rajzol, mintha ceruzával a kezében született volna. Alexandra három csodás gyermek édesanyja, ezért le a kalappal előtte, hogy van ideje a gyerekek mellett arra, hogy ilyen zseniális rajzokat készítsen. Hétről-hétre jobbnál-jobb képeket tölt fel saját Insagram oldalára, mely a “mamashalol” név alatt fut. Gyermekei inspirálták arra, hogy egy olyan képregény sorozatot hozzon létre, mely az életükről és a sok gyermekes családokról szól. Az édesanya tökéletesen tisztában van vele, hogy milyen nehéz három gyermeket felnevelni, és ez látszik az illusztrációiban is. A komolyság mellett, jó adag humor és szarkazmus is szerepet játszik, hiszen, hogy lehetne ennyi mindent humorérzék nélkül kibírni?!

Mostani cikkünkben az ő képeiből gyűjtöttünk össze párat és elhoztuk nektek, hogy lássátok egy nagy család életében mennyi kaland van.

1, Amikor mindenki kamuval akar saját ajándékot szerezni, de anyára nem gondolnak.

2, Egy édesanyának muszáj belenyomorgatni az összes szükséges babaholmit a táskájába még akkor is, ha tudja nem fér el. Akkor van baj, mikor egy ellenőrzés során ki akarják nyittatni.

3, Amikor egy anyuka tudja, hogyha egy idegen lép be a kabinba, akkor a gyerekek csak rajta fognak csüngeni, ezért űzi el már a legelején.

4, Minél idősebbek a gyerekek, az édesanyák annál kevésbé szeretnének részt venni a szülői értekezleteken.

5, A szülői munkaközösség tagjának lenni kész rablás…

6, Sajnos soha senki nem dicséri meg az anyákat, mert minden helyzetben helyt állnak mindegy mennyi az idő, de ha egyszer nem írják alá az ellenőrzőt, akkor ők a világ legrosszabb emberei.

7, Vannak bizonyos helyzetek, mikor az édesapák egy hangyabokányit túlzásba esnek. Nálatok is ilyen a felállás?

8, Annak ellenére, hogy a gyerekek izgatottan várják, hogy nyaralni mehessenek, hamar ráunnak az ottani létre, mert nem tudják magukat feltalálni.

9, A gyerekeknek teljesen más a hőérzetük, ők a leghidegebb vízben sem fáznak. Viszont mikor már teljesen kék a szájuk akkor sem hajlandóak kijönni, mert ritkán van ilyen élményekben részük.

10, Nyaraláson minden anyuka felszed magára pár kilót, hiszen az az időszak az ő pihenésükről is kell, hogy szóljon. Ilyenkor annyit esznek, amennyit nem szégyellnek.

11, Amikor az ismerőseid azzal traktálnak, hogy mikor lesz a családodban még több baba, és te ennek eleget akarsz tenni, de egy idő után meg megszólnak mert sok gyereked van… Ilyenkor mondják azt, ha van kalap a fejeden az a baj, ha nincs akkor meg az.

Ismerős helyzetek?

Ezt is olvasd el