KeződoldalEmberekA Hold megmutatja, mire van szükséged 2021-ben - Neked csak választanod kell!

A Hold megmutatja, mire van szükséged 2021-ben – Neked csak választanod kell!

-

Bár sokan nem hisznek benne, de a Hold életünk bizonyos aspektusaiban nagyon is meghatározó szerepet tölt be. Természetesen van, aki rendületlenül hisz ebben, míg van, aki egyáltalán nem. De csak is ez a két tábor létezik. Ugyanez igaz a horoszkópokra is, amikben egyébként szintén nagy szerepe van a bolygóknak és a Holdnak.

Cikkünk olvasása közben nincs is más dolgod, mint választani egy Holdat és megtudni, mire van szükséged az új esztendőben, vagyis 2021-ben. Fontos, hogy a megérzéseidre hallgass, ne gondolkodj sokáig. Engedd, hogy a lelked válasszon!

Az első Hold

A tavalyi év korántsem volt egyszerű, éppen ezért az idén érezned kell, hogy élsz. 2021-ben szükséged van arra, hogy kilépj a komfortzónádból és megszabadulj félelmeidtől. A boldogságodhoz el kell fogadnod az élet kínálta lehetőségeket, amik mellett eddig elmentél.

Dobd félre a félelmeidet és élj úgy, mintha ez a nap lenne az utolsó. Most ne morfondírozz azon, mi történt a múltban és mi lesz a jövőben. Élj a mának, a pillanatnak! A múltat már nem tudod megváltoztatni, azt pedig nem tudhatod, mit hoz számodra a holnap. Éppen ezért az a fontos, hogy ma éld meg a pillanatokat, az érzéseket, élvezd az életet és annak minden egyes másodpercét.

A második Hold

A lelkednek bizony békére lenne szüksége. Túl vagy egy nehéz éven, ami tele volt hullámvölgyekkel. Éppen ezért tavaly rendkívül kevés boldog pillanatban volt részed. Sok nehézségen és fájdalmon kellett átesned, ami nagyon megrázkódtatás volt számodra. Ha visszatekintesz 2020-ra, akkor nem vagy büszke magadra, pedig nagyon erős személyiség vagy. Annyi mindent átéltél, amibe mások belerokkantak volna, úgyhogy van mire büszkének lenned. A sors kihívásait teljesítetted és megtanultad a leckét.

Idén pedig jó lenne egy kicsit pihenned is. Itt az ideje, hogy lazíts és élvezd az életet. Értékelned kell azt, aki vagy és persze mindazt, amid van, ahova eljutottál, méghozzá egyedül. Régóta vágysz a békére és nyugalomra, amit 2021-ben meg is találhatsz.

A harmadik Hold

Az egész lényednek, a testednek és lelkednek szeretetre van szüksége. Egy őszinte, igaz és érett társra, szerelemre. Eleged van az egyoldalú kapcsolatokból, végre egy olyan szerelemet akarsz, amiben mindketten benne vagytok és ami örökké tart. 2021-ben bizony elérheted, de ehhez olyan döntéseket kell hoznod, amik egyenes utat nyitnak a lelki társadhoz. A következő időszak éppen ezért lesz fontos, mert a döntéseid határozzák meg, hogy közelebb vagy távolabb kerülsz a nagy betűs szerelemtől.

Lényeges, hogy nyitottnak kell lenned és ne félj attól, hogy mások sebezhetőnek lássanak. Ha nem rombolod le a magad köré felhúzott falakat, akkor ne is várd, hogy bármi is megváltozzon. Enélkül nem találhatod meg az igaz szerelmet, úgyhogy ne fogd vissza magad és kezdj el élni!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...