KeződoldalEmberekA katonát behívták szolgálatra. Eközben a felesége 60 férfival bújt össze. A...

A katonát behívták szolgálatra. Eközben a felesége 60 férfival bújt össze. A férj úgy döntött, hogy bosszút áll

-

Az élet nem habostorta, ahogy mondani szokás. Nem minden szerelem végződik úgy, mint a filmekben. Sokszor egy egész komoly kis helyzetet dob elénk az élet, mely próbára teszi mind a türelmünket, mind pedig a talpraesettségünket.

Ez a történet is úgy indult, mint a mesében. Egy pár, akik első látásra egymásba szerettek. Minden csodálatos volt és minden olyan nagyszerű. Minden lehetséges pillanatot együtt töltöttek, ahogy azt a rózsaszín köd mámorában szokás.

A férfi azonban katona volt, és behívást kapott egy misszióra. Elkötelezték magukat egymás mellett, így úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A katonafeleségeknek számos privilégiumuk van. Ez egy ésszerű megoldásnak tűnt, ráadásul őrülten szerelmesek voltak egymásba. Mi romolhatna el?

Az esküvő után azonban valami történt az újdonsült feleséggel. Szörnyű rémálmai és szorongásos rohamai voltak. A férje, ahogy tudta, támogatta, de sajnos el kellett hagynia őt a hazája dicsőségére.

Szerencsére a katonák és a családjuk számára is jó egészségügyi ellátást biztosít az állam. Egy hónappal az indulás előtt felkerestek egy szakembert a feleség számára.

Aztán valami nagyon furcsa dolog vette kezdetét…

A nő orvoslátogatásai egyre gyakoribbak és hosszabbak lettek. A bizonytalanság apró szikrája már megjelent a férjben, de úgy volt vele, hogy a felesége szimplán csak a legjobbat teszi az egészségéért.

Egyre gyakoribbak voltak a városon kívüli utazásai “vásárolni megyek” címszóval. A férj tisztában volt vele, hogy a nő szenvedélyes “shoppingoló”, így ezzel nyugtatta magát.

Eljött az idő, amikor a férfinak távoznia kellett. A meleg búcsú eloszlatott minden kételyt a férjben és szívében sajnálattal, szomorkásan távozott.

Rettenetesen hiányzott neki a gyönyörű felesége…

Egy nap azonban valami nagyon furcsa és váratlan dolog történt. A nő anyja felhívta a külföldön szolgáló katonát és elhordta mindennek, ami eszébe jutott.

A saját felesége szerint ugyanis a katona meleg… Természetesen ez nem volt igaz, csak mint kiderült ezt a nő találta ki, hogy a családja előtt valamelyest igazolja a háttérben folyó félrelépéseit és afférjait. A hűtlen feleség azt állította a rokonainak, hogy a férje melegnek bizonyult, így azzal bújhat össze, akivel csak szeretne.

Amikor a házastársak szembesültek, a nő bevallotta, hogy mióta megismerte a férjét közel 60 férfival bújt össze. Az is kiderült, hogy terhes és fogalma sincs, hogy kitől, de biztos nem a férjétől.

A katona azonnal beadta a válási papírokat. Azt akarta, hogy a bíróság a nő hibájából rendelje el a válást.

A bíróságon, azonban a nő össze-vissza hazudott…

Mindenkinek elmondta, hogy terhes a férjétől, azonban az apasági vizsgálatnak nem volt hajlandó alávetni magát. A következő tárgyaláson a férfi ügyvédje nagyon hevesen kérdések záporát zúdította rá. A nő teljesen belegabalyodott a vallomásába, és fény derült az igazságra.

Nem maradt semmije. Se ház, se pénz, se szerelem, se család, se apa…

Ilyenkor találó az a mondás, hogy a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

*a képek csak illusztrációk!

Ezt is olvasd el