A kisfiú levelet írt apukájának, a Mennyországba. Válasz is érkezett a levelére!

Nincs is annál tragikusabb, mikor egy család elveszít egy olyan embert, aki az egész világot jelentette. A kisgyerekek néha fel sem tudják fogni, ha valamelyik szülőjüket elveszítik. Ők még nem értik a halál jelentését, nem tudják mi az a mennyország. A család többi tagja úgy próbálja elmagyarázni a kicsiknek a történteket, hogy a lehető legkevesebbet sérüljenek. Nyilván egy édesanyát és egy édesapát semmivel és senkivel sem lehet pótolni, pont ezért olyan fájdalmas egy gyermek lelkének ez a tragikus helyzet.

Mai cikkünk egy olyan kisfiúról szól, aki elhunyt édesapját különleges módon szerette volna felköszönteni.

Jase, csupán csak három éves volt, mikor az édesapja eltávozott az élők sorából. Édesanyja megosztott róla egy történetet saját Facebook oldalán, ami futótűzként kezdett el terjedni a felhasználók körében.

A kisfiú ma már hét éves és arra az elhatározásra jutott, hogy mivel közeledik elhunyt édesapja születésnapja, ezért ír neki egy születésnapi üdvözlőlapot, amit a Mennyországba fog elküldeni. Miután megírta a levelet a borítékon üzenetet hagyott a postásnak, hogy könnyedén el tudja juttatni apukájának a papírost.

“Kedves Postás Úr! Lenne kedves ezt a levelet eljuttatni az édesapámhoz a mennyországba szülinapja alkalmából? Köszönöm.”

A borítékot megkapta a londoni székhelyű Royal Mail, akik zseniális üzenetet juttattak vissza a családhoz.

„Kedves Jase! Nehézségeink támadtak miközben próbáltuk kézbesíteni a küldeményed. Pontosan emiatt szerettem volna személyesen írni neked, hogy tudassam, leveledet  sikerült elküldenünk apukádhoz a mennyországba. Nem volt könnyű feladat lavírozni a galaktikus tárgyak és a csillagok között, de szerencsére minden jól alakult.

Azért légy kedves bizonyosodj meg róla, hogy üzeneted valóban célt ért! Nekünk, akik a Royal Mail-nél dolgozunk legfőbb célunk, hogy az emberek küldeményeit és leveleit sikeresen eljuttassuk a címzetthez. Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon fontos a számodra, ezért biztosíthatlak afelől, hogy a legközelebbi üzenetedet is megpróbálom sikeresen eljuttatni édesapádhoz. – írta a Royal Mail kézbesítő iroda asszisztense, Sean Milligan.

Jase mamája, Teri könnyekig volt hatódva, amikor elolvasta ezt a levelet. Egyből meg is osztotta ezt a csodálatos gesztust a közösségi oldalán.

„A hét éves kisfiam pár héttel ezelőtt postára adott egy kézzel írott születésnapi üdvözlőkártyát édesapjának a mennyországba. Felbecsülhetetlen az az érzés, amit most a kicsi lelke érez, hogy szeretett levele eljutott az apukájához. Annak ellenére, hogy jogukban állt volna lesöpörni az asztalról ezt a levelet, önök mégis voltak olyan jószívűek és empatikusak, hogy egy ismeretlen kisgyermek levelének figyelmet szenteljenek. Ez egy csodálatos gesztus volt az önök részéről. Ennek köszönhetően végre visszatért az emberekbe vetett bizalmam és ezért nagyon hálás vagyok. Az üzenetük konkrétan az egész világot jelenti a kisfiamnak, aki nem is lehetne ennél boldogabb. Boldog Karácsonyt!” – írta a kép alá az édesanya.

Add Comment