A kisfiú óriási lazasággal állt be a New Orleans-i jazz zenekar előadásába, majd teljesen ellopta a show-t

Mindegy, hogy akarva vagy akaratlanul de ha meghallunk egy jó számot, azonnal beindul bennünk a bugi. Elkezd járni a lábunk, kezünk, bólogatunk fejjel a zene ritmusára, dúdolgatunk és ha még a dalszöveget is ismerjük, akkor könnyűszerrel énekelhetjük is. Cikkünkben egy olyan kisfiúról lesz szó, aki testével és lelkével is teljesen átélte a zenét, amitől a nézők arcára hatalmas mosoly húzódott.

Stefanie és kisfia Boone Pensacola-ból származnak, ami Floridában található. A kis család úgy döntött, ellátogat New Orleans-ba. Köztudott, hogy ez a város nagyon híres a jazz zenéről, évtizedekkel ezelőtt is rengeteg ilyen jellegű zenész volt porondon. Ahogy sétáltak a városban felfedeztek egy jazz zenekart és megálltak, hogy élvezzék a muzsikát.

A Ya At Brass Band zenekart nagyon jól ismerik a helybéliek, ugyanis 2010-ben álltak össze, majd több rendezvényre is meghívták őket, például a 2013-as Texas Fesztiválra, 2014-ben az NBA All-Star meccsre, majd 2016-ban a Jazz Musical Press Conference-en zenéltek.

A banda kiállt a Jackson Square-re, ahol kellemes zenéjükkel boldogították az embereket.

A járókelők jöttek mentek, megálltak egy pillanatra nézték a muzsikusokat, majd egyszer csak feltűnt Boone, aki elbűvölte a közönséget. A kisfiú nemes egyszerűséggel fogta magát és besétált a zenészek közé. Kezecskéiben egy trombitára hasonlító tárgyat fogott, amit a legnagyobb lelkesedéssel, lámpaláz nélkül elkezdett “fújni”. A banda tagjai természetesen nagy örömmel fogadták a kis zenész palántát.

Stefanie nem bírta ki nevetés nélkül, olyan aranyos volt a kisfia. Természetesen hatalmas büszkeség öntötte el a szívét, mikor látta fia mennyire élvezi ezt az egészet.

A kisfiú “előadását” videóra is vették, ami nagyon gyorsan felkerült az internetre, onnantól fogva pedig nem lehetett megállítani, hisz hihetetlenül gyorsan kezdett terjedni az internet felhasználók között.

Amikor a zenekar hagyta, hogy a gyerek ellopja a show-t, a nézők óriási tapsban törtek ki. Stefanie egy idő után persze besasszézott a fiáért és megköszönte a zenekarnak, hogy engedték játszani a fiát.

Annak ellenére, hogy édesanyjával eljöttek a térről a kis Boone nem állt le a trombitálással.

Azt hiszem mind egyetérthetünk azzal, hogy ez a gyermek nagyon különleges, hisz nem minden korabeli társa mert volna kiállni egy seregnyi ember elé, hogy légtrombitázzon.

Add Comment