KeződoldalÉrdekességekA lány pánikba esett, amikor a két férfi sarokba szorította a parton,...

A lány pánikba esett, amikor a két férfi sarokba szorította a parton, ám ami ekkor történt az mindenkit meglepett…

-

Vannak az életben olyan helyzetek, melyek teljesen elkerülhetetlenek. Nem…most nem a lottó ötösre gondolunk, hanem olyan tragédiák és életveszélyes pillanatok, amik megváltoztathatják az egész életünket. Egy tragédia bekövetkezése persze elkerülhető, ha elég gyorsan kapcsolunk, nem esünk pánikban. De van olyan is, amikor valaki másnak hála ússzuk meg a veszélyes helyzeteket.

Ez történt egy 25 éves brit diáklánnyal Georgia Bradley-vel aki épp Görögországban nyaralt. Két idegen kezdte zaklatni és a dolog odáig fajult, hogy Georgia azt hitte megfogják erőszakolni. Ekkor hirtelen jött egy váratlan szuperhős. Amiért Georgia örökké hálás marad.

A 25 éves lány Krétán nyaralt. Egyedül sétálgatott a parton majd odalépett hozzá két férfi. Egy italra invitálták de a nő visszautasította ezt. Ekkor szabadult el a pokol.

Az egyik férfi megragadta a kezét és magához rántotta. A földre akarta nyomni.

Hirtelen egy fekete kiskutya a semmiből odafutott hozzájuk, és egy rettentő hangos ugatással elzavarta a két férfit. Georgia azonnal szívébe zárta a szegény párát, hiszen értelemszerűen neki köszönhette, hogy megmenekült a támadóktól. Ki tudja, talán még az életét is megmentette. Azonnal szoros kapocs alakult ki közöttük, de a nyaralás végén a lánynak haza kellett repülnie Nagy-Britanniába így könnyes búcsút kellett intenie megmentőjének. A lány Peppernek nevezte el a kutyust.

Az elválás mindkettőjüket megviselte.

-Amikor kimentünk a rpetérre, szívszorító volt látni, ahogy a kutyus a buszunk után fut. Otthon csak erre tudtam gondolni, ezért két hét múlva visszarepültem Krétára, hogy megkeressem őt.

Georgia visszament arra a partszakaszra, ahol korábban az események történtek, de nem találta a kutyust. Nem adta fel. Minden nap ki-kisétált a tengerhez és előbb-utóbb beleakadt. Minden követ megmozgatott, hogy hazavihesse magával A brit szigetre. A nő megmosdatta, állatorvoshoz vitte és chip-et tetetett a kutyus bőre alá. Kiderült, hogy a kutyus vemhes.

A lány így sem mondott le róla. Hazautazott, majd 21 napos karantén után ismét visszament Krétára, hogy a papírok lerendezése után hazavihesse végre a kutyát.

Egy héttel a hazautazás után Pepper hat kiskutyát hozott a világra. Igazából így mindketten az életüket köszönhetik egymásnak. Tökéletes viszonzás!

A lánynak mindez öt hetébe, három repülőútba és körülbelül 1000 dollárba került.

Mit gondoltok? Lenyűgöző történet ugye? Írjátok meg kommentben a véleményeteket.

Ezt is olvasd el