A menyasszony különleges meglepetéssel lepte meg siket vőlegényét az esküvőjük napján, ami könnyekig hatotta a férfit

Az esküvő minden pár életének egyik legmeghatározóbb napja, hiszen akkor kötik össze örökre az életüket, akkor fogadnak egymásnak örök hűséget. Ezután kezdődik csak el igazán a közös élet. Ami még csodálatosabbá teszi, ezt az amúgy is romantikus napot, hogyha a felek meglepik egymást valami személyre szólóval. Cikkünk főszereplője, Elizabeth, nagyon különleges meglepetéssel készült vőlegényének, amit csak ő tudott. Az esetről videofelvétel is készült amit már több százezren néztek meg.

Elizabeth és Scott még tavaly év elején házasodtak össze az ausztráliai Sydney-ben. Amikor a menyasszony belépett az ajtón és elindult a folyosón egyszer csak megállt, közvetlenül Scott előtt, aki mit sem sejtett az egészből.

Tudniillik, Scott már egészen fiatalon elveszítette a hallását. 5 éves korában vették észre, hogy egyre rosszabban hall, de csak három évre rá veszítette el 100%-ban a hallását.

Ahogy Elizabeth ott állt a folyosón, hirtelen felcsendült “A Thousand years” című dal Christina Perri-től és elkezdte jelbeszéddel “elénekelni” neki a dalt.

A pár még Tinderen ismerte meg egymást két évvel ezelőtt, amiből rövid időn belül szerelem lett. Elizabeth meg akarta tanulni a jeltolmácsolást, ezért elment egy speciális intézménybe, hogy megtanítsanak neki mindent. Az esküvő előtt néhány hónappal tanulta meg a dalt is, ami hatalmas meglepetés volt Scott-nak. A férfi azóta már több ezerszer visszanézte a felvételt és minden alkalommal könny szökött a szemébe.

A közösségi oldalakra felkerült videót körülbelül 400.000-szer nézték meg, sőt voltak olyan emberek, akik felvették Elizabeth-el a kapcsolatot, hogy elmondják neki, mennyire megható volt ez a gesztus. A menyasszony ezzel a videóval felhívta egy csomó ember figyelmét, a jelnyelv fontosságára. A mentális betegségekkel küzdő fiatalok szülei is megkeresték, akik elmondták neki, hogy mekkora reményt adott nekik azzal, hogy ezt megtette párjáért. Most már ők is hisznek a szerelemben és remélik, hogy őnekik is eljön a nagy Ő az életükbe.

Íme a videó, ami bejárta már az egész világot:

Mit gondolsz Elizabeth meglepetéséről? Téged is megérintett ez a felvétel?

Add Comment