KeződoldalEmberekA modell azt állítja, azért tiltották le a Tinderről, mert túl gyönyörű

A modell azt állítja, azért tiltották le a Tinderről, mert túl gyönyörű

-

A 26 éves modell, Holly Valentine Los Angelesben él. Munkája miatt azonban, gyakran kell utaznia, ezért úgy határozott, hogy regisztrálja magát a Tinder randialkalmazásra annak érdekében, hogy más városokban is megismerkedhessen különböző férfiakkal.

A nő közösségi oldalán rendkívül merész és vad fotók láthatók róla, állítása szerint viszont, ha randizásról van szó, akkor nem ilyen bátor, ezért a Tinderre nem is töltött fel hasonló képeket. Azt mondja, nem lehetséges, hogy túl sokat mutatott volna meg magából.

Holly a fizetős lehetőséget választotta, ennek köszönhetően pedig a világ minden tájáról válogathatott a randioldal felhasználói közül. Néhány órával a regisztráció után rengeteg üzenetet kapott, miszerint a profilja kamu. A fiatal lányt elárasztották az üzeneteket, amelyeket szinte követni sem lehetett.

Nem sokkal később pedig le is tiltották profilját, ugyanis Holly már nem tudott belépni az alkalmazásba.

A lány felvette a kapcsolatot a Tinderrel, ahonnan megígérték neki, hogy visszakapja a pénzét, de arra nem kapott magyarázatot, hogy miért szüntették meg profilját.

Véleménye szerint ő egy teljesen átlagos lány, akinek az Instagram és a Youtube csak pénzkereseti lehetőség, amiből megél. A lány fotóiból és a reklámokból keresi meg a kenyérre valót. Az OnlyFansen nevű oldalon viszont, a rajongói fizetnek azért, hogy “exkluzív” tartalmakhoz juthassanak hozzá.

A randialkalmazásról ugyan letiltották őt, azoknak, akik szeretnének vele összejönni, a következőket javasolja:

“Ne próbálkozz túl keményen! Mindenki akkor a legvonzóbb, ha hű önmagához. Azt is szeretem, ha egy srácnak kellemes az illata.”

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...