KeződoldalIllusztrációA művész illusztrációival mutatja be, miért érdemes házi kedvencet tartani

A művész illusztrációival mutatja be, miért érdemes házi kedvencet tartani

-

Yaoyao Ma Van As egy los Angeles-i művész, festő és illusztrátor, aki elképesztő és melankolikus rajzai megtanítanak minket arra, hogy az élet minden apró örömét ki kell élveznünk és meg kell élnünk. Sokak számára a művész neve egyáltalán nem ismeretlen, ugyanis számos nagy névvel dolgozott együtt a szakmában, többek között a Disney Tv Animation, Rick és Morty, illetve a Warner Bros Animation-ban láthattuk keze munkáját.

Illusztrációiban kiskutyák és azok gazdája láthatók, amelyek bizonyítékai annak, hogy a hűséges négylábú és az ember között milyen szoros kapcsolat alakul ki. Akár vásárolt, akár örökbe fogadott kutyáról van szó, az élmény ugyanolyan leírhatatlan és életre szóló. Az ember legjobb barátja kétségtelenül a kutya, aki benne van minden őrültségben, velünk van minden pillanatban, legyen az boldog vagy szomorú. Yaoyao rajzai pedig, ezt egyértelműen alátámasztják. Íme a művész néhány illusztrációja, ami téged is meggyőz arról, hogy igenis szükséged van egy imádnivaló kutyusra.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...