A szakemberek 1000 emberi fogat találtak egy építkezés során, ha meglátod téged is ki fog rázni a hideg!

Ha félsz a fogorvosoktól és mindentől, ami fogakkal kapcsolatos, akkor ez a történet nyilvánvalóan nem neked való. Nemrégiben az internetet megrázta egy különleges sztori, ami egy Valdosta bevű településen történt Georgia-ban, Amerikában. Egy építkezés folyamán a szakemberek több mint 1000 emberi fogat fedeztek fel az épület falában. Nagyon meglepte őket a dolog, de állítólag senki sem tud semmit erről a furcsa esetről. Képeket készítettek a fogakról, amiket meg is osztottak, hogy ezekkel igazolják az egész históriát az internet felhasználóinak. Tény, hogy sok olyan történet kering a világhálón, ahol emberek rémisztő dolgokra bukkantak renoválás során.

Valdosta-ban egy teljesen átlagos nap volt, vagy legalábbis azt hitték, hogy az.

Körülbelül 56 ezer ember él ebben a csendes városban. A központban egy régi épület felújítása zajlott. A munkások lebontották a falakat, mert a régi épület helyére, kereskedelmi helyiségeket szeretne a város építeni. Kezdetben felszedték a padlót és a régi falburkolatokat, igazából egy szokásos felújítási munkálatnak indult az egész. Ám az egyik fal bontása közben több ezer emberi fogat találtak.

Itt láthatók a fogak:

Valdosta történelmi kutatója Harry Evans megpróbálta kideríteni, hogy honnan származhatnak ezek a maradványok. Megtudta, hogy az épület első bérlője Clarence Whittington fogorvos volt. Rajta kívül számos más orvos is volt aki bérelte ezt az épületet. A következő bérlő Dr. Lester J. Eumans volt, aki 1930-ig dolgozott itt.

“Volt egy gyógyszertár a Vinson és a Barnes Drug Store-ban, amely később Barnes Drugs lett, ez az épület első emeletén volt.” – mondta Helen Hill a Valdosta Daily Times interjújában.

“Mindent összeszedtünk és úgy gondoljuk, hogy a fogorvos, aki az épület előző tulaja volt, név szerint Dr. Jumans ő volt az, aki a fogakat beleépítette a falba.” – mondta Helen Hill. A legérdekesebb dolog, hogy nem ez az első alkalom, hogy az amerikai építők emberi fogakat találtak a falakban. Ezenkívül legalább két hasonló esetről tudnak még. Fogakból álló falakat Greensboro és Carrollton városaiban is találtak.

Jelenleg tárgyalások folynak a talált fogak Valdosta Múzeumba való átvitelével kapcsolatban. A múzeum egyik képviselője azt mondta, örömmel fogadják a fogakat.

Építés során rémes leletek kerülhetnek elő, amelyek nagyobb részben kapcsolódnak inkább emberekhez, mint minden máshoz.

Philadelphiai koporsók.

Tavaly például két tucat koporsót találtak Philadelphia egyik házában.

A koporsók külseje sértetlen volt. Pletykák szerint az 1800-as években baptista templom volt ott régen.

A titokzatos levél.

Egy vállalkozó talált egy jegyzetet, amelyben egy kisfiú megkérte a Mikulást, hogy hozzon neki néhány játékot, meg papucsot.

Lewis Shaw vállalkozó a #FindDavid hashtaget használta, hogy megtalálja és visszajuttassa a levelet a tulajdonosának, Davidnek.

Manhattani temetkezési hely.

1991-ben szakemberek feltártak egy 17. századi afrikai temetkezési helyet Harlemben, New Yorkban. Az ott zajló építkezést felfüggesztették, hogy feltárják mindazt, ami a törmelék alatt volt.

Két évvel a felfedezés után a helyet nemzeti emlékműnek kiáltották ki az ott eltemetett emberek emlékére.

 

Add Comment